Canlı İzle Manchester United - Başakşehir

Şampiyonlar Ligi grup maçlarında heyecan başlıyor. Avrupa’daki tek temsilcimiz Başakşehir deplasmanda Manchester United'ın konuğu oluyor. Futbol severler ise maçın saat kaçta hangi kanalda olduğunu araştırıyor. Machester United Başakşehir maçı bein sports 1 ekranlarından naklen yayınlanıyor.

Canlı İzle Manchester United - Başakşehir

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Başakşehir, H grubu 4. maçında Manchester United karşısına çıkıyor. Zorlu mücadele saat 23.00’da başlıyor.

Futbolseverler ise Machester United Başakşehir maçının hangi kanalda şifresiz mi yayınlandığını merak ediyor.

Peki Manchester United Başakşehir maçı saat kaçta hangi kanalda?

Manchester United Başakşehir maçı Old Trafford'da TSİ ile saat 23.00’te bein sports 1 ekranlarından yayınlanıyor.

Temsilcimiz Başakşehir’in grupta 3, ev sahibi Manchester United’ın ise grupta 6 puanı bulunuyor.

İki takım arasında İstanbul'da oynanan mücadeleyi Medipol Başakşehir, 2-1 kazandı.
İlk 11’ler belli oldu

Başakşehir'in 11'i: Mert, Rafael, Skrtel, Epureanu, Bolingoli, Berkay, İrfan Can, Chadli, Deniz Türüç, Visca, Demba Ba.

Manchester United'ın 11'i: De Gea, Wan Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles, Fred, Van de Beek, Bruno Fernandes, Rashford, Martial, Cavani.

Manchester United ile Medipol Başakşehir bu akşam karşı karşıya gelecek. Old Trafford'daki karşılaşma TSİ 23.00'te başlayacak. Mücadelede Romanya Futbol Federasyonundan Ovidiu Hategan düdük çalacak. Müsabaka, beIN Sports 1'den naklen yayımlanacak.

Başakşehir’de 4 eksik var

Zorlu mücadele öncesinde temsicimiz Başakşehir’de 4 eksik bulunuyor. İstanbul ekibinde, sakatlıkları süren Junior Caiçara ve Enzo Crivelli kadroda yer almayacak.
Medipol Başakşehir'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testleri pozitif çıkan iki oyuncu da bu mücadelede forma giyemeyecek.

Avrupa'da 34. randevu

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maçında İngiltere temsilcisi Manchester United'a konuk olacak turuncu-lacivertlilerin, Avrupa kupalarında çıktığı 33 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyeti bulunuyor.

Medipol Başakşehir, Manchester United mücadelesiyle Avrupa kupalarında 34. karşılaşmasına çıkıyor. Turuncu-lacivertli ekip, bugüne dek yaptığı 33 maçta 9 galibiyet, 8 beraberlik ve 16 mağlubiyet yaşadı.

Söz konusu müsabakalarda 34 gol atan Medipol Başakşehir, kalesinde 50 gole engel olamadı.

Turuncu-lacivertli ekip, Okan Buruk yönetiminde çıktığı 15 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik ve 8 yenilgi yaşadı.