Cansel Elçin ve Zeynep Tuğçe Bayat çiftin evde çektikleri mini diziyi anlattı

Tam kapanma döneminde YouTube için “Dünyayı Kurtaran Kadın” adlı mini bir dizi hazırlayan Zeynep Tuğçe Bayat ile Cansel Elçin çifti, mutlu giden evliliklerinin sırrını anlattı.

Cansel Elçin ile Zeynep Tuğçe Bayat çifti, tam kapanma döneminde YouTube için “Dünyayı Kurtaran Kadın” adlı beşer dakikadan oluşan mini bir dizi üretti. Nişantaşı’nda Magazin Hattı’nın sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu çift, geçen yıl Özcan Deniz’in evinde çektiği “Senkron” adlı dijital dizide de rol almıştı.

Elçin ve Bayat, müziklerini Samet Evci’nin yaptığı diziye neden “Dünyayı Kurtaran Kadın” ismini verdiklerini açıkladı. Zeynep Tuğçe Bayat eşiyle bilim kurgu türünü çok sevdiklerini belirtti. Cansel Elçin daha önce de yönetmenlik yaptığını hatırlattı.

Son olarak “Kuruluş Osman” dizisinde rol alan Zeynep Tuğçe Bayat, televizyon ya da dijital proje ayrımı yapmadığını ifade etti. Ünlü çift korona virüs aşısı yaptıracaklarını söyledi. Cansel Elçin evde et, balık gibi ana yemekleri kendisinin yaptığını sözlerine ekledi.