Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen sözünü yerine getirdi!

Cansu Dere, Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de 'Derin' karakterine can veren Melis Sezen, kırmızı rujlu son paylaşımıyla bakın kime gönderme yaptı. İşte detaylar...

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen sözünü yerine getirdi!

Şimdilerde 'Sadakatsiz' dizisinde canlandırdığı 'Derin' karakteriyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Melis Sezen, sosyal medya paylaşımlarıyla da çok konuşuluyor.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan 24 yaşındaki Melis Sezen, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Kırmızı rujunu sürüp çektiği fotoğrafları takipçilerinin beğenisine sunan güzel oyuncu, 'Sadakatsiz' dizisindeki bir sahneye de gönderme yaptı.

24 yaşındaki Melis Sezen'in 'Rujumu sürdüm' diyerek paylaştığı karelere çok sayıda beğeni ve yorum geldi.

Annesinin sözünü tuttu

Öte yandan bu sözler akıllara güzel oyuncunun hayat verdiği Derin karakteri ve annesi Gönül arasında geçen diyaloğu getirdi.

 

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen sözünü yerine getirdi! - Resim : 3

“Rujunu sür herkes seni kıskansın” demişti!

Kanal D'nin fenomen dizisi 'Sadakatsiz'in yirminci bölümüne Gönül Güçlü damga vurmuştu. Yaşadıklarına rağmen güçlü kalmak için uğraşan Gönül'ün, kızı Derin'i toparlamak için “Rujunu sür herkes seni kıskansın” demesi sosyal medyada gündem olmuştu.

 

Sadakatsiz'in Derin'i Melis Sezen sözünü yerine getirdi! - Resim : 5

Diziyi izleyenler, Derin ve Gönül'ün arabadaki sahnesine; “Rujunu sür herkesin bizi kıskanması lazım”, “Gönül Güçlü gibi olsun sen rujunu sür deyip kendimi teselli edeceğim artık”, “Rujunu sür herkesin bizi kıskanması lazım”, “Ruju kıyafetine çok uymuyor diye yolda arabayı durdurup kızına alışveriş yapan Gönül Güçlü…” gibi yorumlar yapmıştı.