Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün değişimi yok artık dedirtti! Eski halinden eser yok!

Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı Kanal D'nin sevilen dizisi Sadakatsiz'de Gönül karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gözde Seda Altuner'in değişimi şoke etti. Başarılı oyuncunun eski halinden eser kalmadı.

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün değişimi yok artık dedirtti! Eski halinden eser yok!

Her Çarşamba akşamı seyirciyi ekrana kilitleyen Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 

Konusu kadar dikkat çeken sevilen dizinin oyuncuları da bir hayli merak ediliyor. Özellikle dizide Melis Sezen'in annesini canlandıran ve Gönül Güçlü karakteriyle beğeni toplayan ünlü oyuncu Gözde Seda Altuner, sosyal medyada merak konusu oldu. Altuner'in inanılmaz değişimi ise şoke etti.

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün değişimi yok artık dedirtti! Eski halinden eser yok! - Resim : 1

Ünlü oyuncunun eski halinden adeta eser kalmadı. Yılların inanılmaz şekilde değiştirdiği Altuner, son günlerde adından sıkça bahsettiriyor.

 

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün değişimi yok artık dedirtti! Eski halinden eser yok! - Resim : 3

Daha önce bir çok projede yer alan ünlü oyuncunun eski hali gündem oldu. İnanılmaz değişimiyle şaşırtan Altuner'in dizideki performansı ise, takipçilerinden tam not alıyor.

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün değişimi yok artık dedirtti! Eski halinden eser yok! - Resim : 4

Peki Gözde Seda Altuner kimdir?

Gözde Seda Altuner 1982 yılının Haziran ayında İstanbul’da dünyaya geldi. Güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu.

Sadakatsiz dizisinin Gönül'ünün değişimi yok artık dedirtti! Eski halinden eser yok! - Resim : 5

Seda Altuner oyunculuğun yanı sıra, senaryo yazarı olarak da çalışmalarda bulundu. İlk kamera önü oyunculuk deneyimini ise 2005 senesinde Ev Hapsi isimli dizi ile gerçekleştirdi. Daha sonra bir çok sinema ve dizi projesinde rol aldı.

Cast-ı Olan mı Var adlı kısa filmin senaryosunu yazdı ve ayrıca rol aldı.