Ölümden dönmüştü! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen ve nişanlısı Nihan Ünsal evlendi!

Uzun süre yoğun bakımda kaldıktan sonra korona virüsü yenip taburcu olan Sadakatsiz dizisinin Haluk Güçlü'sü oyuncu Burak Sergen ve nişanlısı Nihan Ünsal'ın aldığı karar herkesi şoke etti. Ünlü oyuncu ve nişanlısı evlendi. İşte detaylar...

Ölümden dönmüştü! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen ve nişanlısı Nihan Ünsal evlendi!

12 Nisan'da evinde fenalaştıktan sonra hastaneye kaldırılan Burak Sergen 1 ay boyunca yoğun bakımda tutulmuştu. Koronavirüs tedavisi gören Sergen, bir süre de entübe edilmişti.

Ardından hastaneden taburcu olan 60 yaşındaki Burak Sergen,  "Hepinize ne kadar teşekkür etsem az... Ailem, nişanlım, oğlum, setteki güzel dostlarım, sevenlerim, menajerim, tanıdığım tanımadığım herkes dualarınızı esirgemediğiniz. Hep güzel enerjiler gönderdiğiniz için size minnet borçluyum... Hep birlikte sağlıklı ve güzel günlere... Eksik olmayın. Ve hep yanımda olan ben uyurken nişanlıma oğluma aileme desteğini esirgemeyen dostlarıma isimleri tek tek yazamadığım için affınıza sığınıyorum Teşekkürlerim minnetim çok fazla... İyi ki varsınız. Dua ve enerjinizi eksik etmeyin" dedi.

Ölümden dönmüştü! Sadakatsiz'in Haluk'u Burak Sergen ve nişanlısı Nihan Ünsal evlendi! - Resim : 1

Sağlığına kavuşan usta oyuncu hastalık sonrası aldığı kararla hayranlarını şaşırttı. Sergen ve nişanlısı Ünsal dün, nişanlısıyla aile arasında gerçekleşen tören ile nikah masasına oturdu.

Sergen’in evinde gerçekleşen nikah töreninde çiftin şahitliğini, Erkan Şahin ve Buket Kayapınar Özsırlı yaptı.

Çok mutlu olduğunu dile getiren Burak Sergen, “Birlikte sonuna kadar gideceğim insanı buldum. Bu hastalığı atlattığım an Nihan’ın hemen soyadımı taşıması için gereken protokolü gerçekleştirdik” dedi.