Sadakatsiz'de flaş ayrılık! Bolca küfür yiyerek ayrıldı

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrolünde oynadığı Kanal D'denin merakla izlenilen dizisi Sadakatsiz'de Mert karakterine can veren Eren Vurdem diziye veda etti.

Sadakatsiz'de flaş ayrılık! Bolca küfür yiyerek ayrıldı

Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un başrollerini paylaştığı ve Kanal D ekranlarına her Çarşamba seyirciyi kilitleyen sevilen dizi Sadakatiz'de bir ayrılık yaşandı.

Kendisini defalarca aldatan Mert'in son aldatmasına dayanamayan Bahar, artık resti çekti ve geçtiğimiz hafta evden kovdu. Yayımlanan son bölümde ise Bahar, sürekli yalnız olmanın kendisine iyi geldiğini söyledi.

Dizinin gerçeği ise Mert rolündeki Eren Vurdem'in sosyal medyadan mesaj paylaşmasıyla ortaya çıktı.  Sadakatsiz'de Mert karakterine hayat veren Eren Vurdem, son bölümle birlikte diziye veda etti.

 

Sadakatsiz'de flaş ayrılık! Bolca küfür yiyerek ayrıldı - Resim : 2

Eren Vurdem sosyal medya hesabından da veda paylaşımında şöyle konuştu:

"Sevgili ve değerli izleyicilerimiz, hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz... Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız, iyi ki varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde, en yakın zamanda buluşmak dileğiyle sağlıcakla kalın.''