Ezel'in Ömer'i ünlü oyuncu İsmail Filiz bomba diziye dahil oldu!

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı Ezel'in Ömer Uçar'ı ünlü oyuncu İsmail Filiz bomba diziye dahil oldu. İşte ayrıntılar...

Ezel'in Ömer'i ünlü oyuncu İsmail Filiz bomba diziye dahil oldu!

Bir döneme damga vuran efsane dizi Ezel'de Ömer karakterine can veren ünlü oyuncu İsmail Filiz 4 yıl aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

Filiz, TRT1'in iddialı dizisi Barbaros'un kadrosuna dahil oldu.

 

Ezel'in Ömer'i ünlü oyuncu İsmail Filiz bomba diziye dahil oldu! - Resim : 2

Ezel'in Ömer'i İsmail Filiz kimdir?

İsmail Filiz, 1980 senesinde Çankırı'da doğmuştur. Ailesinin ilk çocuğu, ikiz erkek kardeşleri var. İlk ve ortaöğrenimini ve lisenin bir kısmını Çankırı'da tamamlayan Filiz, Samanyolu Koleji ve Ankara Gazi Anadolu Lisesi'nde ortaöğretimin tamamladıktan sonra Ankara Başkent Üniversitesi'nde eğitimine devam etti.

Ezel dizisinde canlandırdığı Ömer Uçar karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu şimdiye kadar Anadolu Kartalları, Deliler Fatih’in Fermanı ve Adanış Kutsal Kavga isimli sinema filmlerinde de çeşitli rollerde boy gösterdi.

Daha önce Milat isimli dizi ile 2015'te ekranda Yağız olarak izleyici karşısına çıkan oyuncu, 2015-2017 sezonunda ise Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Abaza Mehmet Paşa karakterini canlandırmıştı. 

 Haberin kaynağı için TIKLAYINIZ