Cansu Taşkın: Babam boğazıma bıçak dayadı!

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın katıldığı bir televizyon programında babası Hüseyin Taşkın'la yüzleşti. Taşkın, "Babam boğazıma bıçak dayadı, o insana karşı bir bağ hissetmiyorum" dedi.

Cansu Taşkın: Babam boğazıma bıçak dayadı!

Sosyal medya fenomeni Cansu Taşkın katıldığı bir televizyon programında babası Hüseyin Taşkın'la yüzleşti.  Olay yaratan açıklamalarıyla dikkat çeken sosyal medya fenomeninin, babası hakkında sarf ettiboği sözler herkesi şaşırttı.

"Babam boğazıma bıçak dayadı!"

Babası ile yıllardır görüşmediğini ve görüşmek istemediğini dile getiren fenomen, 5 yaşındayken babasının boğazına bıçak dayadığını ve ölümden kıl payı kurtulduğunu ileri sürdü. Cansu Taşkın, “Babam para koparmak için ortaya çıktı. Yıllar önce ondan bir şey istemek için aradığımda telefonu suratıma kapatmıştı" dedi. 

"Öbür tarafta ne yapacak acaba?" 
Taşkın, "Babamdan hiçbir destek almadım. Ben çok küçük yaşlarda hem okuyup hem çalıştım. Babam için üzülüyorum, öbür tarafta ne yapacak acaba" sözlerini kullandı.

"O insana karşı bir bağ hissetmiyorum"

Diğer kardeşlerimi tanımadığını ve  tanımak da istemediğini belirten ünlü sosyal medya fenomeni," İyi niyetimden dolayı savcılıktan şikayetimi geri çektim. Ama tekrar koruma kararı aldıracağım. Babamı tanıyorum, o insana karşı bir bağ hissetmiyorum" dedi.