Celal ile Ceren filmi konusu ne, oyuncuları kim? Celal ile Ceren filmi nerede çekildi?

Senaryosunu Şahan Gökbakar'ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Togan Gökbakar'ın oturduğu Celal ile Ceren filmi, bu akşam izleyici ile buluşuyor. Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola'nın başrollerini paylaştığı Celal ile Ceren filmi konusu ne, oyuncuları kim? Peki, Celal ile Ceren filmi nerede çekildi?

Celal ile Ceren filmi konusu ne, oyuncuları kim? Celal ile Ceren filmi nerede çekildi?

Şahan Gökbakar'ın kaleminde çıkan,kardeşi Togan Gökbakar'ın yönetmenliğini üstlendiği Celal ile Ceren filmi bu akşam Fox Tv'de sinemaseverler karşısına çıkıyor. 2013 yapımı Komedi/Romantik türündeki Celal ile Ceren filmi konusu ne, oyuncuları kim? Filmimn Şahan Gökbakar ve Ezgi Mola paylaşıyor. İşte, Celal ile Ceren filmi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Celal ile Ceren filmi konusu ne, oyuncuları kim? Celal ile Ceren filmi nerede çekildi? - Resim : 1

CELAL İLE CEREN FİLMİ KONUSU NE?

Babasının elektrikçi dükkânında çalışmakta olan Celal ile bir mobilya mağazasında çalışan Ceren uzun yıllardır birlikte olan bir çifttir. Celal'in bir türlü evlilik teklifinde bulunmamasına içten içe öfkelenen Ceren, bir gün Celal'in, arkadaşının bekârlığa veda partisine gitmek istemesi üzerine buna izin vermez. Ancak Celal'in sevgilisinden gizli gittiği partinin görüntülerinin internete düşmesi üzerine ayrılırlar. Başta bu duruma çok üzülmeyen Celal, daha sonra eski kız arkadaşının gönlünü yeniden kazanabilmek için elinden geleni yapacaktır.

Celal ile Ceren filmi konusu ne, oyuncuları kim? Celal ile Ceren filmi nerede çekildi? - Resim : 2

CELAL İLE CEREN FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

CELAL: ŞAHAN GÖKBAKAR

CEREN: EZGİ MOLA

KUBİLAY: GÖKÇEN GÖKÇEBAĞ

GÖZDE: DİLŞAH DEMİR

CELAL İLE CEREN FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Toplam 114 dakika süren Celal ile Ceren filminin çekimleri İstanbul'un farklı semtlerinde gerçekleşti.