Celta Vigo - Espanyol canlı izle

Celta Vigo Espanyol İspanya La Liga maçında karşı karşıya geliyor. Celta Vigo Espanyol maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Celta Vigo Espanyol şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link...

Celta Vigo - Espanyol canlı izle

Celta Vigo Espanyol İngiltere La Liga mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Pluskanalında canlı olarak yayınlanıyor. Celta Vigo Espanyol maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

Celta Vigo Espanyol maçı saat kaçta hangi kanalda?

Saat 18:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Celta Vigo Espanyol canlı izle

İşte Celta Vigo Espanyol maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Celta Vigo Espanyol mücadelesinde Miguel Angel Ortiz Arias düdük çalıyor.

Espanyol ile evinde oynadığı son dokuz La Liga maçını kaybetmeyen Celta Vigo, rakibi karşısındaki en uzun serisini sürdürmek için sahaya çıkıyor.

La Liga'nın son altı sezonunda ilk hafta maçını kazanamayan Celta ile son beş sezondaki ilk maçından galibiyet çıkaramayan Espanyol, bu sezonun açılış haftasında karşı karşıya geliyor.

Evinde oynadığı son iki La Liga maçını kazanan Celta, Mart 2006'dan bu yana bu şekilde üst üste üç galibiyet alamıyor.

Geçen sezon La Liga'da en fazla gol atan İspanyol oyuncu olan Celta forveti Iago Aspas, 2000 senesinden bu yana David Villa'nın ardından dört farklı sezonda bunu başaran ikinci isim oldu.

Espanyol forması giyen Raul de Tomas'ın La Liga kariyerinde 2+ gol attığı tek maçtaki rakibi, Ocak 2019'da hat-trick yaptığı Celta Vigo'ydu.