Cem Belevi'nin eski sevgilileri bir araya geldi! Soğuk rüzgarlar esti! Bir soru var ki ikisinin de yüzü düştü

Cem Belevi'nin İrem Derici ile aşk yaşamasının ardından Bircan Bali ile sevgili olması epey konuşulmuştu. Bircan Bali ile İrem Derici'nin karşı karşıya geldiği programda soğuk rüzgarlar esti. Cem Belevi sorusu sonra iki ismin de yüzü düştü.

Cem Belevi'nin eski sevgilileri bir araya geldi! Soğuk rüzgarlar esti! Bir soru var ki ikisinin de yüzü düştü

İrem Derici Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz'ın konuğu oldu. Programın yorumcularından Bircan Bali ile İrem Derici'nin karşı karşıya gelmesi herkesi şoke etti. Çünkü Cem Belevi hem İrem Derici ile hem de Bircan Bali ile aşk yaşamıştı. Stüdyoda soğuk rüzgarlar eserken, Arto Dalga'nın Cem Belevi ile ilgili sorusu iki ismin de yüzünün düşmesine neden oldu. 

O SORU İKİ İSMİN DE YÜZÜNÜN RENGİNİ DEĞİŞTİRDİ

Sivri diliyle tanınan Arto Dalga'nın "Cem, İrem'den aldığı kolyeyi Bircan'a mı verdi?" sorusu canlı yayında soğuk rüzgarlar estirdi. Bali, "Kronoloji öyle değil. Neyse konuşmayalım bu konuyu" derken Derici de "Evet kapatalım" dedi.

 BİRCAN BALİ: İREM'DE KANACAK TİP VAR, UYARMAK LAZIM

Ebru Şancı'nın "Bu ikisinin gözlerine bir bakın, kanacak insanlar mı?" demesi üzerine sözlerine devam eden Bircan Bali, "İrem de biraz kanacak tip var. Onu bazen uyandırmak gerekiyor. Biz İrem'le eski dostuz. Yıllar önce down sendromu çocuklar için yardım kampanyası başlatmıştım biz orada tanıştık. İrem için hep iyi kalpli bir insan derim" şeklinde konuştu.