Cem Küçük'ten muhalefete eleştiri: Bir yağmuru halledemeyen adamlar AK Parti’yi buradan eleştiremez!

tv100'de ilgiyle izlenen Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programında Cem Küçük, muhalefetin elindeki belediyelere yönelik "Bir yağmuru halledemeyen adamların, 25 yıldır İzmir’i yönetemeyen, iki tane metro hattı yapamayanlar AK Parti’yi buradan eleştiremez" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Danışmanı Dr. Ahmet Zeki Üçok, Gazeteciler Cem Küçük, Necdet Saraç ve Akademisyen/Yazar Prof. Dr. Yaşar Hacısalihoğlu; Hande Aydemir ile Şimdi Konuşalım programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. Muhalefetin elindeki Büyükşehir belediyelerinin 3 yıllık icraatlarına Küçük eleştirini yöneltti. 

"Ben musluk açmak dışında bir şey görmedim"
Küçük "Muhalefetin elinde 3 yıldır Büyükşehir belediyeleri var, ben musluk açmak dışında bir şey görmedim. Bir yağmuru halledemeyen adamların, 25 yıldır İzmir’i yönetemeyen, iki tane metro hattı yapamayanlar AK Parti’yi buradan eleştiremez. 20 yıldır her seçimde avucunu yalayanların, aday belirleyemiyorlar, bir araya gelip tost yemek dışında yaptıkları bir şey yok buna rağmen iktidar bir şeyler yapıyor ‘Bu bunu yapamaz’ siz bu ülke için ne yaptınız?" dedi.