Cem Özer: Boşta bulduğumuz eli tutuyoruz

Cem Özer, aldatma iddiaları, geçirdiği set kazası ve şovmenlik ile ilgili tv100 ekranlarına konuştu. Cem Özer, "Boşta bulduğumuz eli tutuyoruz" açıklamasını yaptı.

Cem Özer, "Sette geçirdi kaza nedeni ile 42 gün yoğun bakımda kalmıştı ve ölümden dönmüştü. Taburcu olduktan sonra Özer, Bodrum bir beach açmış ve 2. adresi Bodrum olmuştu. 

"O dıptıs şarkılar başlayınca benim kafam garip oluyor. Orada ben kopuyorum kopup gitmek istiyorum." açıklamasında bulundu. 

Bodrum, Akyarlar tatilinde şezlongda uzanırken eşinin arkadaşıyla el ele görüntülenmiş ve ünlü şovmenin eşini aldattığı öne sürülmüştü. Özer bu tür yorumlardan sıkıldığı için şu açıklamayı yapıyor;  "Boşta bulduğumuz eli tutuyoruz. Herkes gördüğünü ve duyduğunu kendince yorumluyor. İnsanlar dünyayı kendi gözleri ve mezhebince yorumlar. Kimisi dostane görür, kimisi başka türlü ama kim nasıl görüyorsa kendisi ile ilgili sıkıntısı vardır yada yoktur. Ben kendi bildiğim gibi davrandım."

Yıllarca yaptığı şovmenliği ilgili olarak ise; "Yeni çıkan arkadaşlar görmüyorum. 4-5 senedir pek çok arkadaşı denediler ama ben Eser Yenenleri beğendim. Hatta aldığım bir ödülü Esere hediye ettim." açıklamasını yaptı.