Cem Seymen'den siyasi parti itirafı geldi! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan istediği 2 şeyi açıkladı! "Kemal Bey ellerini masaya koyarak..."

Uykusuzlar Kulübü'ne konuk olan Cem Seymen, kendisiyle görüşen siyasi parti olduğunu açıkladı. Geçmişte aday olduğu CHP'yle ilgili ise Seymen, Kemal Kılıçdaroğlu'ndan "gençlikten, kadından ve üretimden sorumlu genel başkan yardımcısı" ve milletvekili olmayı istediğini açıkladı.

Cem Seymen'den siyasi parti itirafı geldi! Kemal Kılıçdaroğlu'ndan istediği 2 şeyi açıkladı! "Kemal Bey ellerini masaya koyarak..."

Ekranların sevilen ismi Okan Bayülgen ilgiyle izlenen programı Uykusuzlar Kulübü'nün bu haftaki konukları Emre Altuğ, Doğukan Polat, Cem Seymen, Yasemin Şefik, Serdar Turgut ve Atilla Atasoy oldu. Cem Seymen'in tarım alanındaki konuşmalarına değinen Bayülgen siyasetle ilgili bir soru yöneltti. 



SİYASİ PARTİ İLE GÖRÜŞTÜ
Bayülgen'in "Seninle görüşen bir parti var mı? Evet ya da hayır de. Kim görüştü falan sormuyorum" sorusuna Seymen "Evet var diyerek yanıt verdi. Bayülgen ise "Olacak, olması lazım. Senin bir siyasi poziyon, figür, danışman olarak geleceğe yönelik olarak sana müracaat etmesi lazım. Senin şuanda bize söylediğin her şeyi gelecekte biz daha çok konuşacağız." diyerek sözlerini sürdürdü. 

"BENİ LİSTEYE 22. SIRADAN KOYDULAR"
Siyasetle ilgili ise Seymen "CNN Türk’den istifa ettim. CHP’ye başvurdum, milletvekili adayı olacağım. Kemal Bey’den randevu alıp gittim. Neler yapılması gerekir anlattım. ‘Beni gençlikten, kadından ve üretimden sorumlu genel başkan yardımcısı yapın’ dedim.  Kemal Bey ellerini masaya koyarak beni dinledi, ‘çok önemli hatalar yapıldı, bunları değiştireceğiz’ dedi. Seçilemeyecek bir yerden de beni listeye koymayın diyordum. Beni listeye koydular 22. sıradan. İstanbul 2. Bölgeden. Oradan 9 vekil çıkıyor" dedi.