Cem Yılmaz önce göndermeli paylaşım yaptı, sonra Serenay Sarıkaya'yı sildi!

Serenay Sarıkaya ile ayrılan ünlü komedyen Cem Yılmaz, önce eski aşkını Instagram'dan takip etmeyi bıraktı sonra da paylaştığı fotoğrafla gönderme yaptı.

Cem Yılmaz önce göndermeli paylaşım yaptı, sonra Serenay Sarıkaya'yı sildi!

Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya aşkı 2020 yılına bomba gibi düştü. Cem Yılmaz, Defne Samyeli ile olan ilişkisini sonlandırmış hemen ardından oyuncu Serenay Sarıkaya ile aşk yaşamaya başlamıştı. Ancak çiftin mutluluğu da sene bitmeden son buldu ve iki ünlü isim yollarını ayırdı. Bir süredir sessiz olan çiftten ilk hamle Cem Yılmaz'dan geldi. Cem Yılmaz eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'yı takipten çıktı.

 Cem Yılmaz önce göndermeli paylaşım yaptı, sonra Serenay Sarıkaya'yı sildi! - Resim : 1

CEM YILMAZ, SERENAY'I SİLDİ!
Cem Yılmaz yılbaşı gecesi Serenay Sarıkaya'yı Instagram'dan takip etmeyi bıraktı. Mayısta paylaştığı fotoğrafı ise silmedi. Serenay Sarıkaya, Cem Yılmaz'ı takibe devam ediyor.

Cem Yılmaz önce göndermeli paylaşım yaptı, sonra Serenay Sarıkaya'yı sildi! - Resim : 2

"AZICIK AŞIM, AĞRISIZ BAŞIM"
Bununla da yetinmeyen Cem Yılmaz, yılbaşı akşamı içki masasının fotoğrafını paylaşarak Sarıkaya'ya gönderme yaptı. Yeni yıla yalnız giren komedyen Instagram'dan "Azıcık aşım, ağrısız başım" notuyla paylaşım yaptı.

Cem Yılmaz önce göndermeli paylaşım yaptı, sonra Serenay Sarıkaya'yı sildi! - Resim : 3 AYRILIK SONRASI İŞLERİNE YOĞUNLAŞTI
Cem Yılmaz ile ilişkisini sonlandıran Serenay Sarıkaya soluğu önce Ege'de sonra da Kaz Dağları'nda almıştı. Bir süre yakın arkadaşlarıyla vakit geçiren güzel oyuncu ilişkinin yorgunluğunu attı. Özel hayatıyla gündeme gelmek istemeyen Sarıkaya kendini işe verdi. Pandemi döneminde işlerine yoğunlaşan güzel oyuncu yeni projeler üzerinde çalışmaya başladı.