Cem Yılmaz gençlik festivaline katıldı, filmini gençlerle izledi

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Pek Yakında filmini gençlerle birlikte izledi. Etkinlikten fotoğraflarını sosyal medya hesabından, "Pek Yakında" filmini izleyip eğleniyorduk ki yağmur yağdı. Olsun, çok güzeldi, benim çok hoşuma gitti" notuyla paylaştı.

Cem Yılmaz gençlik festivaline katıldı, filmini gençlerle izledi

Cem Yılmaz, YBY Woods Gençlik Festivali kapsamında gençlerle buluştu.

Ünlü komedyen, yazıp yönettiği ve başrolünde yer aldığı "Pek Yakındafilmini katılımcılarla birlikte izledi, filmin yaratılış ve çekim süreçlerini sinemaseverlerle paylaştı.

Ünlü komedyen sohbet aralarında yaptığı şakalarla izleyenleri güldürdü.

Etkinlikten fotoğraflarını sosyal medya hesabında paylaşan Yılmaz, "Pek Yakında" filmini izleyip eğleniyorduk ki yağmur yağdı. Olsun, çok güzeldi, benim çok hoşuma gitti. Çok teşekkür ederim nazik, güleryüzlü katılımcılara" notunu yazdı.

Bir süredir "Erşan Kuneri" dizisinin ikinci sezon çalışmalarını sürdüren Yılmaz, sosyal medyadan yaptığı açıklamada senaryoyu tamamladığını duyurdu.

Yılmaz'ın başrolleri Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Necip Memili ve Nilperi Şahinkaya ile paylaştığı dizi, 8 bölümlük ilk sezonuyla 13 Mayıs'ta izleyicilerle buluşmuştu. (NTV)