Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrıldı

Büyük aşka nazar değdi. Uzun süredir birlikte olan Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrıldı. İkilinin daha önce de ayrıldığı iddia edilmişti ancak bu kez köprüler yıkıldı. Defne Samyeli, Karakomik Filmler'in galasına dahi katılmadı.

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli ayrıldı

Cem Yılmaz ile Defne Samyeli yaz boyunca birlikte tatil yaptı. İkilinin arasının bozulduğu ve ayrıldıkları yönünde çıkan haberlerin ardından Cem Yılmaz resmi Instagram hesabından yanında Defne Samyeli ile birlikte, "Delirmişler, vallahi delirmişler" diyerek iddiaları yalanlayan ve dalga geçen bir açıklama yapmıştı.

İkilinin bir süredir arasının bozuk olduğu iddia ediliyordu ancak ayrılık henüz konuşulmuyordu. tv100'de yayınlanan Magazin Hattı'nın haberine göre çift 1 haftadır görüşmüyor. Defne Samyeli'nin filmin galasında bulunmamasının sebebi ayrılıktan dolayı. Cem Yılmaz'ın filmle ilgili yaşadığı stresin ilişkisini etkilediği konuşuluyor.

Eski eşi Ahu Yağtu katıldı, Defne Samyeli yoktu

Cem Yılmaz'ın Karakomik Filmler adlı 2 filmlik özel çalışması cuma günü seyirciyle buluşuyor. Dün Kanyon'da yapılan galada filmler görücüye çıktı. Galada gözler Defne Samyeli'ni aradı. Ancak Samyeli galada yoktu. Cem Yılmaz'ın eski eşi Ahu Yağtu ise galada hazır bulundu.

Daha önce de küsüp barışan çiftin bu kez krizi aşıp aşamayacakları merak konusu oldu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Delirmişler:)

A post shared by Cem Yılmaz (@cmylmz) on