Sürpriz ilişkide flaş iddia!

Cem Yılmaz ile oyuncu Serenay Sarıkaya'nın evleneceği iddia edildi.

Sürpriz ilişkide flaş iddia!

Posta'nın haberine göre; çift yakın zamanda nikah masasına oturacak. Cem Yılmaz evli kaldığı Ahu Yağtu’dan 2013’te boşanmıştı. Serenay Sarıkaya 3.5 yıl aşk yaşadığı Kerem Bürsin ile birlikteyken evliliği düşünmediğini söylüyordu.

Söylentilere göre aşklarıyla gündemden düşmeyen çift, yakın zamanda nikah masasına oturacak.

2018 yılında Defne Samyeli ile aşk yaşamaya başlayan Cem Yılmaz, haklarında ayrılık dedikoduları çıksa da her seferinde iddiaları yalanladı.

Geçtiğimiz yıl ekim ayında Cem Yılmaz sevgilisi Defne Samyeli ile birlikte Serenay Sarıkaya'nın baş rolünü üstlendiği Alice Müzikali'ni izlemeye gitti. Bunun ardından Yılmaz'ın Serenay Sarıkaya'ya ilgi duymaya başladığı iddiaları gündeme geldi.

Bu iddiaların üzerinde ilişkilerinde kriz çıkan Defne Samyeli ve Cem Yılmaz bunu aşamadı ve ayrılık kararı aldı. İhanet haberleri gündeme gelince, Defne Samyeli sosyal medya hesabından sert bir açıklama yaptı:

"Benim özelim bana aittir. Kimsenin benim özel hayatımla ilgili merakını tatmin etmek gibi bir zorunluluğum, kimseye açıklama borcum yok. İnsanları kışkırtıp konuşturma ya da 'maksat haber olsun' mantığıyla dedikodu programlarına içerik sağlamak amacıyla devamlı yalan üreten anlayışı bu yaşımda hala hayretle izliyorum. İşini sağduyuyla yapan basın mensubu arkadaşlarımı yine tenzih ediyorum. Üstüne alınması gereken sözde magazin gazetecileri neyse en kısa zamanda ekmeklerini kazanacakları hayırlı, faydalı başka işler diliyorum..."

Ayrılığın ardından sessizliğini koruyan Cem Yılmaz ise konuk olduğu 'İbrahim Selim ile Bu Gece' programında Serenay Sarıkaya'ya olan ilgisini ilk kez dile getirdi. Yılmaz 'Instagram'da Serenay Sarıkaya'nın fotoğraflarına bakıyorum, dalıp gidiyorum. Bu stalk mu oluyor?' diye sordu.

Serenay Sarıkaya ise Cem Yılmaz'ın açıklamalarına "Ne güzel bir açıklama yaptı. Ne diyeyim ben şimdi buna?” sözleriyle karşılık verdi.

Haftalar sonra Alice Müzikali ekibi, 50. oyun kutlaması yaptı. Geceye katılanlar arasında Cem Yılmaz'ın da olması aşk söylentilerini bir kez daha alevlendirdi.

Haberler karşısında sessizliğini koruyan çift, Atina'ya tatile gitti. Burada çekilen karelerle aşk belgelenmiş oldu.

Atina dönüşü İstanbul Havalimanı'nda görüntülenen Serenay Sarıkaya, bu kez ilişkisini itiraf etti ve "Her şey gördüğünüz gibi..." dedi.