Cem Yılmaz: İluminati'ye gelsin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın filmlerinde İllüminati örgütüne şifreli gönderme yaptığı iddia edildi. Cem Yılmaz ise bu iddiaya kendi üslubuyla cevap verdi.

Cem Yılmaz: İluminati'ye gelsin

Ünlü komedyen Cem Yılmaz özel bir televizyon kanalında kendisinin hedef gösterilmesine kendi üslubuyla tepki gösterdi. İddiaya göre Cem Yılmaz’ın filmleri İllüminati örgütüne şifreli gönderme yaptığı yönündeydi.

Cem Yılmaz ise bu iddiaya resmi sosyal medya hesabı Twitter’dan yanıt verdi. Cem Yılmaz şu ifadeleri kullandı.

"İlluminatiye şifreli gönderme diyo adam abi :)Ya dostlar sana bana değil bunlar masumu, safı, bir grup milleti kandırmak zekasını küçümsemek, aşagılamak değil de ne :) Size bişey diyeyim mi benim milletimi böyle şeylerle oyalayan kesin bizim milletten değil! Kesin.

"Feribottaki garsonun, taksicinin filmini yapiyorum “halktan koptunnn jeeem “ diyo :)) Bi de filmini izlemiyo ha ! Ama nerden buluyosa “politik fikirlerimi” biliyo :) bak su ise"

Cem Yılmaz attığı diğer tweetinde ise Taner Şener’den Göze mi geldik parçasını “Iluminati’ye gelsin :))” şeklinde paylaşarak ortaya atılan iddiaya göndermede bulundu.

Ünlü komedyen son paylaşımında ise;

“Canim nerde gordun beni a canim kardesim... 6 sene once “lan gezi parkina niye gelmedin “ diyodunuz “gezici “ diyo misal simdide bir kanal hergün :) Hergün bişey buluyosunuz .Valla sizi takip etmekte zorlaniyor insan Bu kadar karmaşık mı ya sevmiyorum demek,izlememek yetmiyor mu?” ifadelerini kullandı.