Cem Yılmaz kutlamalara doyamadı! Eminem bile vardı! "Ne günmüş arkadaş"

Cem Yılmaz, dün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yakın arkadaşlarının doğum günlerini kutladı. Ünlü isimlerin fotoğraflarıyla birlikte doğum günlerini kutladığı mesajlarını paylaşan Yılmaz'a adeta yorum yağdı. Paylaşımlarda dünyaca ünlü rapçi Eminem bile vardı...

Cem Yılmaz kutlamalara doyamadı! Eminem bile vardı! "Ne günmüş arkadaş"

Cem Yılmaz, dün sosyal medya hesabı üzerinden doğum günü paylaşımları yaptı. 4 ünlü ismin doğum günlerini ayrı ayrı paylaşımlarda, mesajlarıyla kutladı. O ünlü isimler, Megastar Tarkan, Nil Karaibrahimgil, Yılmaz'ın 'ağabeyim' dediği Özkan Uğur ve Eminem vardı. 

Kutlama mesajlarıyla birlikte ünlü isimlerin fotoğraflarını paylaşan Yılmaz'a yorum yağdı. Bu kadar ünlü ismin aynı günde doğmasına kendisi de şaşıran Cem Yılmaz, Nil Karaibrahimgil için paylaştığı mesajında "Ne günmüş arkadaş" yorumunda bulundu. Sevenleri de paylaşımın altına "Sizin gibi iki büyük değerle aynı döneme denk gelmek, ne şans! " yorumunda bulundu.

Cem Yılmaz kutlamalara doyamadı! Eminem bile vardı! "Ne günmüş arkadaş" - Resim : 1

Yılmaz, Nil Karaibrahimgil'in fotoğrafına "Ne günmüş arkadaş! Hayatımızın genç neşesi, genç sesi, canımız özgür kızımız Nil. Her zaman biz genç kızlara ilham oldun :))) Nice yıllar olsun sensiz olmaz" yorumu yaptı. 

Cem Yılmaz kutlamalara doyamadı! Eminem bile vardı! "Ne günmüş arkadaş" - Resim : 2

Tarkan'a yazdığı doğum günü mesajında ise, "Doğrulanmış
Nice yıllar kral! Yarım asırlık ömründe bize hep cömert davrandın bizimle hep güzellikleri paylaştın,bir derdini söylemedin,birimize yük olmadın hep ferahlık mutluluk moral verdin. Sen çok yaşa" dedi. 

Cem Yılmaz kutlamalara doyamadı! Eminem bile vardı! "Ne günmüş arkadaş" - Resim : 3

Yıllardır birlikte çalıştığı ve en yakın dostlarından biri olan Özkan Uğur'un da doğum gününü atlamadı. Yılmaz, "Sen çok yaşa kral! Yaşın yok yaşını kutlayayım,tek bir hünerin olsa,yok,hangi hünerini öveyim. Sazınla sözünle hayatımızın güzelliği , şahane abim Nice nice yılların olsun Saglıkla mutlulukla"

Cem Yılmaz kutlamalara doyamadı! Eminem bile vardı! "Ne günmüş arkadaş" - Resim : 4

Dünyaca ünlü rapçi Eminem'in doğum günü olduğunu öğrenen Cem Yılmaz, onu da kutlamayı ihmal etmedi. Yılmaz, paylaştığı Eminim'in fotoğrafının altına da "Sevgili Marshall Bizim yıldızlar bugün doğdu diye ! Abi beni de araya kat şeklinde bi halin var! Nice yıllar dostum ! Felt so empty without you ! Happy birthday ! Çakal seni Tarkan la aynı gün ha ! Uyanık" yorumu yaptı.