Cem Yılmaz'ın büyük isyanı! Muhabirlerle neden tartıştı?

Geçen ay Serenay Sarıkaya ile sessiz sedasız yollarını ayıran ünlü komedyen Cem Yılmaz, neden isyan etti? Ertesi gün Nişantaşı’nda görüntülenen Cem Yılmaz “Neden estetik yaptırdım” dedi?

Geçen ay Serenay Sarıkaya ile sessiz sedasız yollarını ayıran Cem Yılmaz, ofisine girerken kameralara takıldı. Ünlü komedyen, sürekli evine girerken ve ofisinden çıkarken görüntülenmekten sıkıldığını söyledi.

Cem Yılmaz, her akşam stand up gösterisi yaparken zaten 3 saat sahnede konuştuğuna dikkat çekti. Ünlü komedyen muhabirlerin “Türkiye’de Cem Yılmaz bir tane olunca böyle oluyor” sözü üzerine ise “Aman efendim, sağ olun” diyerek içeri girdi.

Cem Yılmaz ertesi gün ise Nişantaşı’ndaydı. Kliniklerin olduğu bir binadan çıkan ve yürümeye başlayan komedyenin gergin hali dikkat çekti. Yılmaz, bir ara aniden durduğu için kendisine çarpan muhabire dönüp ters ters baktı.  Ünlü komedyen hasta olup olmadığını soran muhabirlerle tartıştı.

Diş hekimine geldiği öğrenilen Cem Yılmaz, AVM’nin yan kapısından giriş yaptı ve bir süre aracının getirilmesini bekledi. Daha sonra dışarı çıkan Yılmaz, valeye ödemesini yaptı.
Ünlü komedyen trafiği engellememek için hızla cipine binip uzaklaştı.

Öte yandan Cem Yılmaz’ın ayrılık açıklaması yapmasının ardından sessizliğe gömülen Serenay Sarıkaya, doğal ortamda kafa dinlemeye devam ediyor. Sarıkaya’nın başrolünü oynayacağı Bergen filminin çekimlerinin ise bahar aylarında başlayacağı açıklandı. Eski kocası Halis Serbest tarafından cinayete kurban giden Bergen’in acılarla dolu hikâyesini anlatacak olan filmin toplantısında sanatçının tüm yakınları bir araya geldi.