Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Cem Yılmaz gönlünü bu seferde kendisinden 21 yaş küçük genç oyuncu Rüya Demirbulut'a kaptırdı. Rüya Demirbulut kimdir? Çift Etiler'de birlikte görüntülendi. Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Cem yılmaz kendisinden 21 yaş küçük yeni sevgilisi Rüya Demirbulut ile Etilerde tv100 tarafından görüntülendi. Serenay Sarıkaya ile dolu dizgin aşk yaşayan ünlü komedyen, gönlünü sette yakınlaştığı Rüya Demirbulut'a kaptırdı. Görüntülerin ardından kullanıcılar 27 yaşındaki oyuncu Rüya Demirbulut'u araştırmaya başladı. Peki, Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor?

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 1Rüya Demirbulut kimdir?

Rüya Demirbulut, 1995 İstanbul'da dünyaya geldi. Boyu 1.68 cm, kilosu ise 54’tür. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümünden mezundur. 2015 yılında Lysistrara Düşleri isimli tiyatro oyununda sahne aldı. 2019 yılında TRT 1 ekranlarında ilk dizi oyunculuk deneyimi olan Tek Yürek dizinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Dizide Aslı karakterine can verdi.

Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Rüya Demirbulut kimdir? Rüya Demirbulut kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? - Resim : 2

Kendisinden 21 yaş küçük

Cem Yılmaz, kendisinden 21 yaş küçük oyuncuyla birlikte tv100 Magazin Hattın'a yakalandı. Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu ile evliliklerini 2013 yılında noktalayan çift, oğulları Kemal için sık sık bir araya geldi. Ünlü komedyenin boşandıktan sonra gündeme bomba gibi düşen yeni sevgilisi ünlü şarkıcı Defne Samyeli olmuştu. Sevenleri, çiftin evlilik haberlerini beklerken Defne Samyeli ve Cem Yılmaz çiftinden ayrılık haberi gelmişti. Cem Yılmaz taze ayrılığının ardından başarılı ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya ile görüntülenmişti. Yılmaz, şimdi de ünlü oyuncu Rüya Demirbulut'la ilişki yaşıyor.