Cem Yılmaz'la yollarını ayıran Serenay Sarıkaya'nın 20 bin TL'lik sokak stili

Serenay Sarıkaya, sessiz sedasız ayrıldığı Cem Yılmaz’la ilgili aylar sonra hangi açıklamaları yaptı?

Serenay Sarıkaya Bebek’te devamlı müşterisi olduğu bir kaş tasarım merkezinden çıkarken kameralara takıldı. Güzel oyuncu fit fiziğiyle göz doldurdu. Kıyafetleri ve tarzı ilgiyle takip edilen Sarıkaya’nın tırnağına taktırdığı aksesuar dikkat çekti.

Cem Yılmaz’dan ayrıldıktan sonra kendisini doğaya atan Serenay Sarıkaya, uzun süre Kaz Dağları’nda tatil yapmıştı. Ünlü oyuncunun ev yaptırmak için Kaz Dağları’ndan 1,5 dönümlük arsa satın aldığı gündeme gelmişti.

Son bir yılda sadece reklam filmi çeken güzel oyuncu pandemi nedeniyle ara verdiği işlerine artık geri döneceğini açıkladı. 29 yaşındaki güzel oyuncu, erkek şiddetine kurban giden ünlü şarkıcı Bergen’le ilgili yapmayı planladığı film projesinin son durumunu paylaştı.

Serenay Sarıkaya geçen hafta 4 ay önce ayrıldığı ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın sosyal medya sayfasından paylaştığı bir videosunu beğenmiş, bu durum çiftin barışmış olabileceği ihtimalini akıllara getirmişti. Cem Yılmaz geçen cumartesi konuyla ilgili “Magazin Hattı” mikrofonuna açıklama yapmıştı. Barışma İddiası Serenay Sarıkaya’ya da soruldu. Sarıkaya, Cem Yılmaz’ın yılbaşında kendisini önce takipten çıkarıp sonra geri aldığı hatırlatılınca güldü.

Öte yandan Cem Yılmaz dünyaca ünlü bir dijital platform için çekeceği ilk dizisi “Erşan Kuneri” için hazırlıklarına devam ediyor. Geçen hafta “Sefirin Kızı” dizisinden Ayrılan Uraz Kaygılaroğlu’yla çalışacağını duyuran ünlü komedyen, birkaç gün sonra Bülent Şakrak ve Ezgi Mola’nın da aralarında olduğu oyuncu arkadaşlarıyla evinde bir araya geldi. Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu’nun Hakan Altun’a ait “Telefon” şarkısını seslendirdiği anların videosunu sosyal medyadan yayınladı ve altına “Gurbet kervanı küçük Uraz’la devam ediyor” yazdı.
Hakan Altun da videoyu “Gurbet kervanı’na ud’cu lazım olursa haberim olsun” yorumuyla kendi sayfasına taşıdı.

Cem Yılmaz, hafta içi ofisinden çıkarken görüntülendi. Terlikleriyle dışarı çıkan ünlü komedyen sorulara yanıt vermedi. Ünlü komedyen dün Ulus’ta yeni aldığı arabasının içinde “Magazin Hattı” kamerasına takıldı. Araba tutkusuyla tanınan Cem Yılmaz’ın elektrikli otomobili için 1 milyon 650 bin TL’yi gözden çıkardığını öğrenildi.