Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi ne zaman, nerede çekildi?

Abdullah Oğuz'un yönettiği, İbrahim Altun ve Evren Oğuz'un kaleme aldığı 2021 yapımı polisiye türündeki Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşuyor. Oyuncu kadrosunda Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı gibi isimlerin bulunduğu Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi nerede çekildi?

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi ne zaman, nerede çekildi?

Bu akşam saat 20:00'de Kanal D ekranlarında yayınlanması beklenen Çember: Yolun Sonundaki Kız filminin detayları merak konusu oldu. 2021 yılında gösterime giren, yönetmen koltuğunda Abdullah Oğuz'un oturduğu Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Senaryosunu İbrahim Altun ve Evren Oğuz'un kaleme aldığı filmin başrolünde başarılı oyuncular Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı yer alıyor. Çember film serisinin 3. sezonunun 14. bölümü olan polisiye türündeki Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi nerede çekildi? Detaylar haberimizde...

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi ne zaman, nerede çekildi? - Resim : 1

ÇEMBER: YOLUN SONUNDAKİ KIZ FİLMİ KONUSU NEDİR?

Aydos ormanında, sırtından 2 el ateş edilerek öldürülen genç bir erkek cesedi bulunur. Cesedin üzerinden kimlik çıkmaz fakat yakınında Ecrin Ayçiçek adında genç bir kıza ait kimlik bulunur. Eldeki tek delil bu kimlik kartıdır. Ekibimiz olayı aydınlatabilmek için Ecrin’in peşine düşer. Fakat genç kızın evine geldiklerinde onları büyük bir sürpriz beklemektedir. Kimliği meçhul ceset ile Ecrin arasında acaba nasıl bir ilişki vardır? Barış, Hakan ve Zeynep soruşturmayı derinleştirdikçe, hiç de beklemedikleri bilgilerle karşılaşırlar.

Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi konusu nedir, oyuncuları kimdir? Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi ne zaman, nerede çekildi? - Resim : 2

ÇEMBER: YOLUN SONUNDAKİ KIZ FİLMİ OYUNCULARI KİMDİR?

Filmin ana kadrosunda Özgürcan Çevik, Tuvana Türkay ve Barış Bağcı yer alıyor.

ÇEMBER: YOLUN SONUNDAKİ KIZ FİLMİ NE ZAMAN, NEREDE ÇEKİLDİ?

5 Eylül 2021 tarihinde yayına giren Çember: Yolun Sonundaki Kız filmi İstanbul'da yer alan Aydos ormanında çekildi. 3 sezondan oluşan seri ilk kez 3 Temmuz 2017 tarihinde Star TV'de yayına başladı. 1. sezonu 2017'de, 2. sezonu 2017-2019 tarihlerinde, 3. sezonu ise 2021-2022'de çekildi. Çember Yolun Sonundaki Kız, Çember adlı film serisininin 3. sezonunun 12. bölümüdür. Çember serisi toplam 19 bölümdür. Seri,16 Mayıs 2022 tarihinde 2. finalini yaptı.