Yasemin Özilhan'ın bağırmaktan sesi kısıldı: Bir haftadır kendine gelemedi

Cemiyet hayatının ünlü ismi Yasemin Özilhan, aile dostları olan Kerem Bürsin’in Hande Erçel’le ilişkisi hakkında hangi yorumu yaptı?

Cemiyet hayatının ünlü ismi Yasemin Özilhan, hafta sonu Şişli’de yüzü olduğu bir saç bakım markasının reklam çekimine katıldı. Özilhan, geçen günlerde eşiyle birlikte kayınpederi Tuncay Özilhan'ın yönetim kurulu başkanı olduğu Anadolu Efes’in final maçını izlemiş ve takımın eurolig şampiyonu olmasıyla beraber mutluluktan havalara uçmuştu. Maçta sürekli tezahürat yapan Yasemin Özilhan’ın sesinin kısıklığı dikkat çekti.

Özilhan, geçen ay ailesiyle Göcek’te tekne tatili yapmıştı. Yasemin Özilhan, geçen hafta eşi İzzet Özilhan’la aile dostları olan Kerem Bürsin’in yaş günü partisine katılmış, Bürsin “Yasom” notuyla sosyal medyadan da Özilhan’a teşekkür etmişti.

Özilhan’ın, ayrıca Zeynep Bastık’ın yerine bir telefon markasının reklam filminde rol alacağı da gündeme geldi. Zeynep Bastık’ın başka bir telefon markasıyla daha iş birliği yaptığı ortaya çıktığı için 1 milyon dolarlık anlaşmasının iptal edildiği öne sürülmüştü.

“Doktorlar” dizisiyle tanınan Yasemin Özilhan, geçen kış 9 yıl aradan sonra “Mucize Doktor”da konuk oyuncu olmuş, kazandığı parayı da bir yardım kuruluşuna bağışlamıştı. Emine ve Ela adında iki kız çocuğu olan Özilhan’a “Oyunculuk yapmak istememenizin özel bir nedeni var mı?” diye soruldu.

Öte yandan bir giyim markasına yıllardır koleksiyon tasarlayan Yasemin Özilhan, tarzıyla da Türkiye’nin önde gelen stil ikonları arasında gösteriliyor.