Cenaze töreninde canlandı! 3 yaşındaki bebek cenazesinde göz kırpınca hastaneye kaldırıldı!

Hayatını kaybeden 3 yaşındaki bebeğin, cenaze sırasında göz kırptığı fark edildi. Tedavi altına alınan bebeğin durumu tekrar ağırlaşınca bu kez kesin olarak yaşamını yitirdiği belirlendi.

Cenaze töreninde canlandı! 3 yaşındaki bebek cenazesinde göz kırpınca hastaneye kaldırıldı!

Meksika'da yaşanan olayda cenaze sırasında adeta bir film sahnesi yaşandı. Cenaze töreninde gözünü kırpan 3 yaşındaki bebek, cenazeye katılanları şoke etti. Hemen hastaneye kaldırıldı.

Bebekliğinden beri kusma ve ateş şikayetleri bulunan aynı zamanda da yürüme kabiliyetini kaybeden Camilla Roxana isimli 3 yaşındaki kızın durumu ağırlaştı. Hastaneye yatırılan bebek, tedavi altına alındı. Hastane de yaşamını yitiren 3 yaşındaki Camilla, cenaze töreni sırasında gömülmek üzereyken gözyaşı döken babaannesi tarafından tabutun açık kısmından torununun göz kırptığını farkedildi. Babaannenin uyarısı ile tabut açılırken, minik Camilla'nın nabzının attığı hissedildi.

Büyük şaşkınlık içerisinde hastaneye kaldırılan Camilla için tedavi süreci yeniden başladı. Ancak durumu tekrar ağırlaşan minik kız, bu sefer net olarak yaşamını yitirdi. Polis ekiplerinin ise ülke çapında büyük ses getiren olayla ilgili soruşturma başlattığı belirtiliyor.

Hastanede yaşamını yitirdi

Hastaneye kaldırılan minik kız, tedavi altına alındı. Doktorlar, müdahalelerinin ardından Camilla'nın hayatını kaybettiğini söyleyerek ölüm raporunu yazdı.