Cenk Tosun'dan ilk gol

Milli futbolcumuz Cenk Tosun, Everton'dan Cyrstal Palace'a transfer olmasının ardından ilk golünü attı. Cenk Tosun'a Gary Cahill asist yaptı. Cenk'in 80 dakika sahada kaldığı mücadele 2-2'lik eşitlikle sonuçlandı.

Cenk Tosun'dan ilk gol

İngiltere Premir Lig'de deplasmanda Manchester City ile karşılaşan Cyrstal Palace'ta forma giyen A Milli futbolcumuz Cenk Tosun, yeni takımıyla ilk 11'de çıktığı ilk maçında golle tanıştı.

39. dakikada kullanılan köşe vuruşunda arka direğe giden topu Cahill içeri doğru çevirdi. Müsait durumda bulunan Cenk Tosun güzel bir kafa vuruşuyla takımını 1-0 öne geçiren gole imza attı.

80 dakikada oyunda kalan Cenk Tosun, taktiksel değişiklik gereği oyundan çıktı. Cenk oyundan çıktıktan 45 saniye sonra Aguero takımına beraberliği getiren gole imza attı.

Kun Aguero 87'inci dakikada bu kez kafayla harika bir gol attı ve takımını 2-1 öne geçirdi.

Herkesin "maç böyle biter" dediği anda Zaha aldığı topla son çizgiye kadar indi. İçeri çevirdiği topa Fernandinho ters bir vuruş yaparak kendi ağlarını havalandırdı ve skor 2-2'ye geldi.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Cenk Tosun'un gol attığı maçta Crystal Palace deplasmanda Manchester City ile 2-2 berabere kaldı.