Çerkezköy'de yaya devriye uygulaması başladı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunu genişletti. İlçe genelinde insan haraketliliğin en çok olduğu cadde ve sokaklarda yaya devriyesine başladı. Yaya ve motorize ekipler günün 24 saati devriye gezerek vatandaşı daha da güvende hissettirecek.

Çerkezköy'de yaya devriye uygulaması başladı

Vatandaşın can ve mal güvenliğinin teminatı olan polis teşkilatı, vatandaşların normal yaşantısını sorunsuz bir şekilde sürdürebilmesi için mesai mefhumu gözetmeksizin gerektiğinde kendi canını tehlikeyle atarak çalışmaya devam ediyor.

Çerkezköy ilçe emniyet müdürlüğü kadrosunu genişletti

Suç ve suçluyla mücadele örnek ilçelerden olan ve polisin özverili çalışmasıyla suç oranının her geçen gün daha da düştüğü Çerkezköy’de suçlulara göz açtırılmıyor. Yeni tayin olan polislerin de göreve başlamasıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunu genişletti. Personel sayısının artması sokaklara da yansıdı.

Çerkezköy'de yaya devriye uygulaması başladı - Resim : 1

Yaya devriyeleri başladı

İlçede, gece kartalları olarak anılan bekçilerin yanı sıra, polis ekipleri de yaya olarak sahaya indi. İlçenin merkezi konumundaki Atatürk ve Öztrak Caddesi ile Kent Park ve Kartal Sokak başta olmak üzere ilçe genelindeki cadde ve sokaklarda polis ekipleri yaya devriyesine başladı. Günün her saati insan hareketliliğin yoğun olduğu caddelerde sivil ve resmi polis ekipleri, diğer cadde ve sokaklarda ise motorize ekipler günün 24 saati devriye gezecek.

Kimlik kontrolü yapılacak

Polis ekipleri, devriye görevleri sırasında gerek gördüğü zamanlarda kimlik kontrolü yapacak, maske ve diğer kurallara uymayanları da uyaracak. Önleyici hizmet olarak da caydırıcı olacak olan yaya devriyelerinin sahaya inmesi vatandaşları da memnun etti.

Çerkezköy'de yaya devriye uygulaması başladı - Resim : 2

İlçe sakinlerinden Ahmet Karakoç, “Polisi görünce kendimizi daha da güvenli hissediyoruz. Allah polisimizin de askerimizin de ayağına taş değdirmesin.” dedi.