Bakan Kurum ve Bakan Koca, Konyalılar Günü'ne katıldı

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ankara'da düzenlenen 'Konyalılar Günü' fuarının açılışında bir araya geldi.

Bakan Kurum ve Bakan Koca, Konyalılar Günü'ne katıldı

Ankara'da 'Konyalılar Günü' fuarı başladı.

Başkent Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinliğe, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da katıldı.

Bakanların yanı sıra BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş da etkinliğe katılım gösterdi.

"Açıldığı günden beri yoğun bir ilgiyle karşılaştık"

Bakan Murat Kurum, etkinlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, geçen yıl açılışı yapılan Başkent Millet Bahçesi üzerine konuştu. Bakan Kurum, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Ankaramıza, Ankaralı kardeşlerimize hediye ettiği Millet Bahçesi'nde gençlerimiz bir taraftan burada parklarda oynayacak.

Burada anneleriyle, babalarıyla vakit geçirecek. 4 gün boyunca burada gençlerimiz yapılan etkinliklerden konserlerden istifade edecek. Açıldığı günden beri yoğun bir ilgiyle alakayla karşılaştık" dedi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da Konya'da bakkal işleten babasının yanında geçirdiği yılları anlattı.

"Mesleğimizin saygınlığını kaybetmeyelim"

Bakan Koca, sağlıkçılarla ilgili gündemde olan yeni yasal düzenlemeye ilişkin, "Meclis'te dün komisyona geçti. Yarın Plan Bütçe Komisyonu'ndan inşallah geçmiş olacak. Meclis'in iradesiyle salı günü inşallah Genel Kurul'dan geçmiş olacak. Özellikle şunu ifade etmek istiyorum. Mesleğimizin saygınlığını, özellikle pandemide kazandığımız saygınlığı lütfen kaybetmeyelim ve buna fırsat vermemeliyiz" açıklamasında bulundu.

Bakan Kurum ve Bakan Koca, Konyalılar Günü'ne katıldı - Resim : 1

Bakan Kurum ve Bakan Koca, Konyalılar Günü'ne katıldı - Resim : 2