Bakan Kurum'dan İYİ Partili Cesur'un sözlerine sert tepki

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur'un Salda Gölü ile ifadesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'dan tepki geldi. Bakan Kurum "Vekile tavsiyemiz edebini koruması ve çocuklarımıza örnek bir davranış sergilemesidir” diye konuştu.

Bakan Kurum'dan İYİ Partili Cesur'un sözlerine sert tepki

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 'Kovid-19 Salgını ve Çevremizin Geleceği' konulu toplantıda yaptığı konuşmada; İYİ Parti Milletvekili Aylin Cesur’un Salda Gölü hakkındaki ifadelerinin sorulması üzerine, “Bizim en büyük mirasımız evlatlarımıza bırakacağımız edeptir. Ben vekilin hele de bir bayan vekilin yapmış olduğu açıklamayı esefle kınıyorum. Biz Salda’yı da Türkiye’deki tüm doğal alanları da edebimiz ile koruyacağız ve gelecek nesillere bize bırakılan bu mirası koruyarak bırakacağız. Vekile tavsiyemiz edebini koruması ve çocuklarımıza örnek bir davranış sergilemesidir” ifadelerini kullandı.

İYİ Partili Cesur ne demişti?

İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur yaptığı konuşmada "Biz o betonları oradan sökeriz, attıkları temelleri çekeriz, Salda Gölü'ne yaptıkları, kıydıkları her şeyin hesabını Salda'nın kumunu tek tek alır, onların uygun yerlerine monte ederiz ve hesabını sorarız…" şeklinde konuşmuştu.