Ceylan bakın kime benzedi!

Arabesk müziğin bir dönemine damgasını vuran Ceylan, sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraf ile şaşırttı. Takipçileri ise Ceylan'ın yeni imajı, ünlü bir oyuncuya benzetildi.

Ceylan bakın kime benzedi!

Özellikle yaptığı müzikal çalışmalar, çıkardığı albümler ve seslendirdiği türkülerle, çocukluktan bu güne önemli başarılara imza atan ve hafızalara kazınan Ceylan Instagram hesabını aktif kullanıyor.

Daha önce saçlarını kısa kestiren 46 yaşındaki şarkıcı, imajını değiştirdi. Son halini sosyal medya hesabından paylaşan Ceylan, takipçileri tarafından büyük tepki gördü.

Ceylan, karesine "Bakışlar anlatır her şeyi aslında herşey orada gizlidir" notunu düştü. Ceylan'ın büyük değişimi dikkatlerden kaçmadı. Takipçileri ünlü türkücüyü tanımakta zorlandı.

Bazı sosyal medya kullanıcıları Ceylan'ın yeni imajını Şükran Ovalı'ya benzetti.

Ceylan bakın kime benzedi! - Resim : 1

Ceylan kimdir?

26 Haziran 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Ceylan'ın ailesi aslen Tunceli kökenlidir. Tam adı Ceylan Avcı olan sevilen türkücü, babasının işi nedeniyle küçük yaşlarda müzik dünyasının içinde yer almaya başladı. 

 Henüz 10 yaşında olduğu 1984 yılında şarkıcılık yapmaya başlayan Ceylan, o dönemde seslendirdiği eserlerle geniş kitleler tarafından tanındı.

1984'te 10 yaşındayken ilk albümünü yaptığında herkes onu küçük “Küçük Ceylan” olarak tanıdı. 1986 yılında çıkardığı üçüncü albümü "Seni Sevmeyen Ölsün" 1.300.000 satış rakamına ulaştı.

Kral TV tarafından 1999 yılı ve 2001 yılında iki kere En İyi Kadın THM sanatçısı seçilen Ceylan, 2005 yılında çıkardığı “Ah Gönlüm” albümü ile Mü-yap tarafından altın plak almaya hak kazandı. Sanatçı birçok albüm çıkarmış, birçok da sinema filminde rol almıştır.

1991 yılında Halasının oğlu Erhan Bozkurt ile Almanya'da evlenen Ceylan'ın ilk evliliği çok uzun sürmedi. Ceylan'ın bu evlilikten 1992 yılında dünyaya gelen "Melodi" adından bir kızı vardır.

2000 yılında İbrahim Tatlıses'in oğlu Ahmet Tatlı ile evlenen Ceylan'ın bu evliliği 2002 yılında bitti. Üçüncü evliliğini 2006 yılında türkücü Murat Kurşun ile yapan Ceylan'ın bu evliliği de 1 yıldan kısa sürdü.

20 Eylül 2011 tarihinde iş adamı Güncal Tanören ile dünya evine giren Ceylan'ın bu evliliği 2012 yılında noktalandı.