Charlize Theron’a tuhaf teklif: Burnumla seviş

Charlize Theron, katıldığı bir televizyon programında 20'li yaşlarında başından geçen bir flörtte, hoşlandığı adamdan aldığı tuhaf teklifi anlattı. 

Charlize Theron’a tuhaf teklif: Burnumla seviş

Geçtiğimiz akşam Jimmy Kimmel’ın programına katılan Charlize Theron, hoşlandığı adamdan aldığı tuhaf teklifi anlattı. 

ABD’de yayınlanan ve ilişkiler üzerine bir program olan The Bachelor hakkında konuşurken, Theron yaşadığı en korkunç flörtü anlatarak herkesi kahkaya boğdu. 

Theron, deneyimini şu sözlerle anlattı:

Ondan gerçekten hoşlanmıştım. Beni yemeğe çıkardı ve ‘bu randevu çok iyi geçiyor’ diye düşündüm. Daha sonra beni eve bırakmaya yöneldi ve bilirsiniz, bunun bir öpüşme sinyali olduğunu düşündüm.

“Bir anda uzaklaştı ve…”

Daha sonra arabayı evinin önüne çeken kişiyle öpüşmeye başlayan Theron, en kötü anı, “Öpüşmeye başladık ve çok güzeldi. Ardından bir anda benden uzaklaştı ve fısıldayarak, ‘burnumla seviş’ dedi.” sözleriyle anlattı.

Tam bu esnada Theron ağlayarak gülmeye başladı ve bu anı hiç unutmadığını belirterek şöyle devam etti: “Yemin ederim bunu hiç unutamadım. Çünkü ilk defa burnuyla sevişmekten hoşlanan biriyle buluşmuştum. Onun bu fikirden çok hoşlandığını gördüm ve burnunu gıdıklamaya başladım. Sanki çok güzel bir şeymiş gibi, bu anı mahvetmek de istemedim. Daha sonra burnuna bir öpücük kondurdum ve bana dönüp, ‘hayır onunla seviş’ dedi”

Theron, flört ettiği adamın çok yakışıklı olduğunu ve randevusunun çok iyi geçtiği için bu fikre bir an sıcak baktığını ve bu yüzden denediğini söyledi.