Chelsea Watford canlı izle

Chelsea Watford İngiltere Premier Lig maçında karşı karşıya geliyor. Chelsea Watford maçı S Sport Plus şifresiz canlı izleyebileceğiniz linki sizler için paylaştık. İşte, Chelsea Watford şifresiz canlı maç izleyebileceğiniz link..

Chelsea Watford canlı izle

Chelsea Watford İngiltere Premier Lig mücadelesinde kozlarını paylaşıyor. Peki maç saat kaçta hangi kanalda? Mücadele S Sport Plus kanalında canlı olarak yayınlanıyor. Chelsea Watford maçını aşağıdaki canlı izle linkine tıklayarak izleyebilirsiniz.

CHELSEA WATFORD MAÇI SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

Saat 18:00'de başlayan müsabaka S Sport Plus üzerinden canlı olarak izlenebilir.

Chelsea Watford canlı izle

İşte Chelsea Watford maçı canlı izleyebileceğiniz link...

Chelsea Watford mücadelesinde Mike Dean düdük çalıyor.

Chelsea'de; Timo Werner, Ben Chilwell ve Callum Hudson-Odoi sakatlıklarından dolayu forma giyemiyor.

Watford'da; Imran Louza, Juraj Kucka, Emmanuel Bonaventure, Cucho Hernandez, Ismaila Sarr ve Oghenekaro Etebo sakatlıklarından dolayı forma giyemiyor.

Premier Lig'de Watford'u konuk ettiği hiçbir maçı kaybetmeyen Chelsea, bu karşılaşmaların tamamında 2+ gol sevinci yaşadı.

Chelsea ile oynadığı son dokuz Premier Lig maçının sekizini kaybeden Watford, son beş karşılaşmadan puan çıkaramadı.

Bu sezon Premier Lig'de 26 mağlubiyet alan Watford, kulüp tarihinde sadece bir lig sezonunu daha yüksek bir sayıyla tamamladı.

2021/22 Premier Lig sezonunda en az oyuncusu gol atan takım, görev verdiği 30 ismin sadece sekizinden gol bulabilen Watford.

Chelsea'ye konuk olduğu son yedi Premier Lig maçını da kaybeden Roy Hodgson, sadece ilk ziyaretinden galibiyetle ayrılabildi.