Efsane isim ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı!

1998-2000 yılları arasında Chelsea'yi çalıştırmış olan İtalyan eski futbolcu ve teknik direktör 57 yaşındaki Gianluca Vialli, ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı. Gianluca Vialli, Blues'da forvet olarak oynadı. Takımına UEFA Kupa Galipleri Kupası, FA Kupası ve Lig Kupası kazandırmıştı.

Efsane isim ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı!

İtalyan futbolcu, 1996-1999 yılları arasında Chelsea formasıyla çıktığı 78 maçta 40 gol kaydetti. 57 yaşındaki Vialli'ye 2017 yılında pankreas kanseri teşhisi kondu. Nisan 2020'de kanseri yenmişti.

Efsane isim ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı! - Resim : 1

"İstenmeyen misafir hala benimle"

Vialli, Londra'daki bir kitap lansmanında yaptığı konuşmada, tekrar kansere yakalandığını şu sözlerle duyurdu:

"Kendimi iyi hissediyorum ama yolculuğum henüz tamamlanmadı. Benim deyimimle 'İstenmeyen misafir' hala burada benimle. Şu anda bakım modundayım. Tümör hala orada. Bazen daha çok, bazen daha az fark ediliyor. Savaşmaya devam edeceğim çünkü daha uzun yıllar boyunca burada olmak istiyorum. Uzun bir süre bana katlanmanızı istiyorum. Bu gücü ailemden, arkadaşlarımdan ve bana bu cesaret veren herkesten alıyorum. Onlara ne kadar teşekkür etsem azdır."

Efsane isim ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı! - Resim : 2

Aile desteği

Vialli, geçen yıl ameliyat, kemoterapi ve radyoterapi ile geçen zorlu yolculuktan bahsederken, gözyaşlarını ailesinden saklamak için kendini banyoya kilitlediğini açıkladı.

İngiliz eşi Cathryn ile evli olan, Olivia ve Sofia adında iki genç kızı olan Vialli, sevdiklerinin, onu tekrar hayata döndürmek için yardımcı olduklarını açıkladı.

Efsane isim ikinci kez kansere yakalandığını açıkladı! - Resim : 4

Kemoterapinin ardından saçını, sakalını ve kaşlarını kaybeden ünlü İtalyan şöyle konuştu:

"Kızlarım kaşlarımı yeniden çizmeme yardım etti. Ve karıma hangi makyajın beni daha iyi gösterdiği konusunda tavsiye alıyordum. Güldük. Gülmek zorundasın. Mümkünse bu durumun komik tarafını bulmalısın. Kimse böyle bir şey istemez ama olduğu zaman buna, kendinizi daha iyi tanımak için bir fırsat olarak bakmalısınız. Geçmişteki halinizi, şu anki halinizi ve gelecekte nasıl olmak istediğinizi düşünmelisiniz. Gerçek benliğinizi keşfetmeniz kaçınılmaz. Geliştirmek için üzerinde çalışmam gerektiğini fark ettiğim çok şey vardı."