CHP Ankara Genel Merkezi önünde Uğur Dündar'a sevgi seli!

tv100'de yayınlanacak olan Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması'nın ilk konuğu CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu oluyor. Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı yayın öncesi Ankara'ya giden Uğur Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde sevgi seli ile karşılaştı. Dündar, burada sevenleriyle fotoğraf çekildi. Kemal Kılıçdaroğlu'nun konuk olacağı Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması bu akşam saat 21.00'de tv100'de...

CHP Ankara Genel Merkezi önünde Uğur Dündar'a sevgi seli!

tv100 yeni yayın döneminde çok önemli transferlere imza attı. Yeni dönemde ses getiren transferlerinden olan usta Gazeteci Uğur Dündar, tv100'deki ilk programında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu konuk ediyor. 

Uğur Dündar'a sevgi seli

Kemal Kılıçdaroğlu ile yapacağı yayın öncesi Ankara'ya giden Uğur Dündar, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi önünde sevgi seli ile karşılaştı. 

Usta gazeteci burada sevenleriyle buluştu. Selfie yapmak isteyenlerin isteğini geri çevirmeyen Dündar fotoğraf çektirdi. 

CHP Ankara Genel Merkezi önünde Uğur Dündar'a sevgi seli! - Resim : 1

Saat 21.00'de başlayacak olan Haftanın Panoraması"nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet'in 100. yılında 100 bin öğretmen atamasından, EYT'deki staj mağdurlarına, Cumhurbaşkanı adaylığından, Ahmet Davutoğlu ile Ali Babacan'nın son açıklamalarına ve gündeme dair daha bir çok soruya cevap veriyor. 

Uğur Dündar ile Haftanın Panoraması bu akşam saat 21.00'de tv100'de...