CHP'li Özel'den dikkat çeken çıkış: Öyle 6 partiye de ihtiyacımız yok...

CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "Öyle 6 partiye de ihtiyacımız yok; tek başımıza da buna çok niyetliyiz, tek başımıza da hazırlanıyoruz" dedi.

CHP'li Özel'den dikkat çeken çıkış: Öyle 6 partiye de ihtiyacımız yok...

CHP Grup Başkan Vekili Özel, TBMM'de basın toplantısı düzenledi.

CHP'li Özel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Kadın ve Demokrasi Derneği’nin Genel Kurulu’nda "28 Şubat günü toplanmışlar, niyetleri başka; iktidarı nasıl ele geçiririz gayreti içindeler" dediğini söyleyerek, şöyle konuştu:

"Biz her pazartesi saat 13.00’te Merkez Yönetim Kurulu toplantısı salonuna girip oturup 'hükumeti, iktidarı nasıl ele alırız, nasıl iktidara geliriz', konuşuyoruz; onun için plan yapıyoruz. Bundan daha doğal bir şey yok. Buna da 'demokrasi' diyorlar dünyada. Buna 'çok partili demokrasi' diyorlar. Partiler iktidara gelmek için plan yapıyorlar, vatandaşa anlatıyorlar, vatandaş da karar veriyor. Siz de çok bilindik yerlerde değil bir avukatlık bürosunda 'nasıl iktidara gelirim' diye plan yapıyordunuz. Aynı şeye talibiz. Millet uygun görürse sizden daha iyi yöneteceğiz. Zam ve zulüm rejimini bitireceğiz. Öyle 6 partiye de ihtiyacımız yok; tek başımıza da buna çok niyetliyiz, tek başımıza da hazırlanıyoruz. 6 parti birlikte yapılan toplantılarda da iktidara geldikten sonra 'Bu tek adam rejimini nasıl iyi bir demokrasiye dönüştürürüz' onu konuşuyoruz."