CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Türkiye'nin yeni bir iklime ihtiyacı var"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret için Samsun'a gitti. Samsun'da çeşitli ilçelerde ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, Bafra'da CHP'ye yeni katılan 600 kişiyi temsilen 11 kişiye rozet taktı. Kılıçdaroğlu konuşmasında Türkiye'nin yeni bir iklime ihtiyacı olduğu söyledi ve ekledi: "Kavgadan uzak durmaya, barışmaya, beraber olmaya, mücadele etmeye hepimizin ihtiyacı var."

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: "Türkiye'nin yeni bir iklime ihtiyacı var"

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, haftalık grup toplantısı için CHP milletvekilleri ile beraber Samsun’da açıklamalarda bulunuyor.

Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları şöyle:

"Türkiye'nin yeni bir iklime ihtiyacı var. Kavgadan uzak durmaya, barışmaya, beraber olmaya, mücadele etmeye hepimizin ihtiyacı var. Çok ayrıştık, çok kamplaştık. Komşumuzun kimliğini sorgulamaya başladık. Buradan Türkiye'yi çekip çıkarmamız lazım. Ben Türkiye'de bu iklimi yaratmaya talibim ve mutlaka yaratacağım.

Vezirköprü ve Bafra'da da bizim oyumuz çok düşük ama kabahati arayacaksak bizde. Gelmedik, sofranıza oturmadık. Ankara'da laflar ettik. Olmuyor. Olması gereken gideceksin vatandaşın ayağına. Bir derdi var mı yok mu onu parlamentoya taşıyacaksın. Yeni bir iklim var. Bu iklimin altında hepimiz huzur içinde yaşamak istiyoruz. Bu iklimi yaratmaya çalışıyorum. Toplumla helalleşmek istedik. Kusurumuz, yanlışımız var dedik ama erdemli insan hatadan ders çıkaran insandır. O nedenle geldik, birlikteyiz."

Detaylar geliyor...