CHP'lilerin yüzde 61'i o ismi aday görmek istiyor! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş için anket yapıldı! Barış Yarkadaş tv100'de açıkladı

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, Cumhuriyet Halk Partisi seçmeniyle ilgili yapılan bir ankette partililerin yüzde 61,5'inin Kemal Kılıçdaroğlu'nu aday görmek istediğini belirtti.

tv100.com yazarları Hacı Yakışıklı, Barış Yarkadaş, Fuat Uğur, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel ve CHP 26. Dönem Milletvekili Dr. Dursun Çiçek; Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı programına konuk oldu. tv100.com yazarı Yarkadaş, Artıbir Araştırma'nın anketini paylaştı.

CHP'lilerin yüzde 61'i o ismi aday görmek istiyor! Kılıçdaroğlu, İmamoğlu ve Yavaş için anket yapıldı! Barış Yarkadaş tv100'de açıkladı - Resim : 1

"CHP seçmeninin %61,5’i Kılıçdaroğlu’nu aday olarak görmek istiyor"
"15-24 Aralık tarihleri arasında %100 bilgisayar destekli, Türkiye geneli 1500 katılımcıyla yapıldı. ‘CHP seçmeninin adaylara oy verme eğilimi’ diye sormuşlar. Araştırılan siyasetçiler Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş. CHP seçmeninin %61,5’i Kılıçdaroğlu’nu aday olarak görmek istiyor, %24,3 İmamoğlu’nu, %14,2 Yavaş’ı görmek istiyor." ifadelerini kullandı.