CHP'li Seyit Torun'dan tv100'e özel açıklama! Mehmet Özhaseki'ye yanıtını Barış Yarkadaş açıkladı

tv100'ün ilgiyle izlenen programı Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu'ya özel mesaj gönderen CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye "Transfer olanların hangi koşullarda geçtiğini kendisi daha iyi bilir. En güçlü olduğu dönemde bile kaybettiler. Biz her türlü kumpaslarına rağmen hizmet veriyoruz. Artık maskeleri düştü" dedi.

tv100.com yazarları Barış Yarkadaş, Hacı Yakışıklı, ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen, avukat Cem Kaya; Erdoğan Aktaş ile Sağlı Sollu programına konuk olarak gündemi değerlendirdi. AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki'nin "Millet İttifakı'ndan 10'un üzerinde belediye başkanı AK Parti'ye geçmek istiyor" sözü programda masaya yatırıldı.

"Transfer olanların hangi koşullarda geçtiğini kendisi daha iyi bilir"
tv100'e özel açıklamada bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun'un demeciyle ilgili Yarkadaş "Seyit Torun’a not yazdım AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye bir cevap verdi. "Transfer olanların hangi koşullarda geçtiğini kendisi daha iyi bilir. En güçlü olduğu dönemde bile kaybettiler. Biz her türlü kumpaslarına rağmen hizmet veriyoruz. Artık maskeleri düştü. Gönül belediyeciliği zulüm belediyeciliğine dönüştü. Hem genelde hem yerelde kaybetmenin paniğiyle saldırmaya devam ediyorlar. 2024'te CHP yeni büyükşehirler kazanmaya devam edecek.  Hayallar başkadır, gerçekler başkadır. Millet İttifakı belediyelerinin başarılarını örnek almaya devam edin. Ranta, yağma, talana biat etmeyen belediyelerimizin adresi demokrasi, adalet ve halktır. Bizi izlemeye devam etsinler" diyor tv100'e özel verdiği demeçte." ifadelerini kullandı.