CIA’in 25 yıllık çalışanının açıklamaları herkesin ağzını açık bıraktı: UFO’lar gerçek!

Evrende yalnız mıyız? Bu soru bize geçmiş nesillerden kalan en büyük miraslardan biri. Bu dünyaya ayak basan her insanoğlunun aklına evreni başka varlıklarla paylaşıyor muyuz sorusu gelmiştir. Geçmiş dönemlerde bu sorunun cevabı büyük bir sır olarak kalmaya mahkumdu. Fakat günümüzde öyle değil. Bir CIA yetkilisinin iddiasına göre: Evrende yalnız değiliz ve UFO’lar gerçek...

CIA’in 25 yıllık çalışanının açıklamaları herkesin ağzını açık bıraktı: UFO’lar gerçek!

İnsanlık tarihi kadar eski bir soru: Evrende yalnız mıyız? Geçmiş dönemlerde bu sorunun cevabını vermek imkansız görünüyordu. Fakat günümüzde öyle değil. 25 yıllık bir CIA yetkilisinin iddialarına göre, evrende yalnız değiliz ve UFO’lar gerçek!

“CIA Operasyon Müdürlüğü’nden eski bir istihbaratçı açıkladı: UFO’lar gerçek!”

CIA’in tanımlanamayan hava olaylarını (UAP/UFO'lar) araştıran programları olan devlet kurumlarıyla uzun süredir bağlantıları olan bir bir grup istihbaratçı UFO’ların gerçek olduğunu açıkladı.

To The Stars Sanat ve Bilim Akademisi'nin (TTS/AAS) açıklanamayan fenomenlere yönelik araştırmaları ilerletecek ve ilgili teknolojiyi geliştirecek bir lansman yapıldı. On yıllardır CIA’de üst düzey gizliliğin gölgesinde çalışan ekip üyeleri, "insan deneyiminde devrim yaratabilecek egzotik teknolojilerin var olduğunu iddia ettiler.

Bu insanlar hepimizden daha çok şey biliyorlar ve gelecekte UFO’lar hakkında önemli veriler yayınlayacaklar. Grubun içinde Luis Elizondo da bulunuyor. ABD Savunma Bakanlığı'nda önemli bir program yürüten Luis Elizondo CIA’de yönetici ve kıdemli bir istihbarat subayıdır. Aynı zamanda CIA için Tanımlanamayan Hava Tehditlerini araştıran bir direktördür.

Eiizondo, tanımlanamayan nesnelerin tehdit olarak kabul edilip edilmediğini sorulduğunda “Açık bir düşmanlık göstermediler” dedi. "Ancak açıklanamayan cisimler, biz öyle olmadığından emin olana kadar her zaman potansiyel bir tehdit olarak kabul edilir.”

Etkinlikte Elizondo, çalışmalarını şu şekilde açıkladı: “Ulusal güvenliği içeren sıkı sıkıya bağlı, incelikli programlara dahil olmaya alışığım. Buna Karşı İstihbarat Özel Ajanı, vaka memuru ve istihbarat uygulayıcısı olmak dahildir. Ancak açık ara dahil olduğum en ilginç çaba Gelişmiş Hava Tehditleri konusuydu.” Dedi.

"Resmi olarak belgelendiler"

Eski CIA’ciler tarafından kurulan TTS Akademi, ilgilenenlerin uzun zamandır aradığı bilgileri yayınlamayı amaçlıyor. Luis Elizondo, "Gerçek şu ki, yalnız olmayabiliriz," diyor. "Şimdi ilerlemenin ve hayatın en derin gizemlerinden bazılarını yanıtlamaya çalışmanın zamanı geldi. Ayrıca gerçek ABD Hükümeti sistemlerinden daha önce hiç yayınlanmamış görüntüler sağlamayı planlıyoruz. Bulanık, amatör fotoğraflar değil, gerçek veriler ve gerçek videolar." "

Pentagon'dan ayrıldıktan iki hafta sonra Luis Elizondo, “UFO'ların gerçek olduğunu söyledi; varlar ve resmi olarak belgelendiler.” Elizondo’nun nereden geldiğini ve ne bildiğini düşünürsek, buna inanmak hiç de zor değil!