Merve Boluğur'un paylaşımınlarındaki o detay 'yok artık' dedirtti! "Birde ikinci kez..."

Merve Boluğur geçtiğimiz günlerde DJ Mert Aydın ile dünyaevine girdi. Çiçeği burnunda Merve Boluğur'un paylaşımındaki o detay takipçilerinin gözünden kaçmadı.

Merve Boluğur'un paylaşımınlarındaki o detay 'yok artık' dedirtti! "Birde ikinci kez..."

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, sevgilisi DJ Mert Aydın ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturdu. Oyunculuğun ardından şarkıcılık kariyerine adım atan Boluğur'un her sözü ve her paylaşımı olay olmaya devam ediyor. 

Merve bu sefer tam not aldı!

Düğünde Tolga Çam imzalı gelinliğiyle takipçilerinden tam not alan güzel oyuncu Boluğur'a birçok yorum yağdı. Gelinliğinin o kadar beğenilmesinin yanı sıra takipçileri, Boluğur'un After Party elbisesini facia buldu.

"Birde ikinci kez..."

Çiçeği burnunda Boluğur'un sosyal medya paylaşımlarındaki o detay dikkatlerden kaçmadı. Birçok takipçisinin dikkatini çeken o görüntüye yorumlar geldi. DJ Mert Aydın ile nikah masasına oturmasının ardından düğün gününe özel anlarını arka arkaya paylaşan Boluğur'a yorum yağdı. Takipçileri güzel oyuncuya, "Birde ikinci kez evleniyorsun. Ne bu heyecan?" yorumunda bulundu. İşte, Merve Boluğur'un sosyal medya paylaşımı...

Merve Boluğur'un paylaşımınlarındaki o detay 'yok artık' dedirtti! "Birde ikinci kez..." - Resim : 1