Tarihi facia! 8 çocuk birden

Tamamı ilkokul öğrencisi 8 çocuk... Önce bir arkadaşları nehre düştü, ardından onu kurtarmak isteyen bir arkadaşları atladı, ardından sırayla diğerleri... 8 çocuğun cansız bedeni sudan feryatlar içinde çıkarıldı.

Tarihi facia! 8 çocuk birden

Çin'in Sichuan eyaletindeki Chongqing kentindeki Fu Nehri'de meydana gelen olay yürek yaktı. Hepsi Mixin Kasabası İlkokulu öğrencisi olan 7'si erkek biri kız 8 çocuk nehir kenarında oynuyordu. Başlarında bir yetişkin olmadığı için kontrolsüz şekilde oynayan çocuklardan biri nehre düştü.

Tarihi facia! 8 çocuk birden - Resim : 1
Aileler, çocuklarının cansız bedenlerinin sudan çıkarılışını çaresizce, feryatlar içinde izledi.

İlk çocuğun ardından onu kurtarmak isteyen bir çocuk peşinden suya atladı ancak o da gözden kaybolmaya başladı. Çocuklar arkadaşlarını kurtarmak için sırayla suya girdiler ancak içlerinden hiçbiri tekrar kıyıya çıkamadı.

The Sun'da yer alan habere göre; Olayın fark edilmesiyle birlikte bölgeye arama kurtarma ekipleri yönlendirildi. Yaklaşık 24 saat süren çalışmaların ardından 8 çocuğun cansız bedeni sudan çıkarıldı.

Belediye yetkilileri çocuklar için toplu cenaze töreni düzenleneceğini ve soruşturmanın her yönünle devam ettiğini açıkladı.