Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı!

Mastürbasyon yaparken annesine yakalandığı itirafıyla gündem olan ünlü popçu İrem Derici, sosyal medya hesabı Instagram'dan takipçisinin sorduğu seks sorusuna bakın ne yanıt verdi...

Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı!

Geçtiğimiz aylarda Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda Hasan Can Kaya'nın Konuşanlar programına konuk olan İrem Derici yaptığı itiraflarla magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Cinsel hayatıyla ilgili itirafta bulunan Derici'ye ise babasının kızdığı iddia edilmişti. 

Konuşanlar'da Derici, üniversite yıllarında cinsel içerikli film izleyerek kendisini tatmin ederken annesine yakalandığını programda anlatması herkesi şaşkına çevirmişti.

Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı! - Resim : 2

"Annem odaya girip gördü"

Evdekilerin şüphelenmemesi için yaptıklarını anlatan Derici "Kimse şüphelenmesin diye kapıyı tam kapatmayıp aralık bıraktım. Annem odaya girip gördü. Toparlanmak yerine far görmüş tavşan gibi bakakaldım. Annem de bana bakakaldı sonra da kaçtı" demişti.

61 yaşındaki reklamcı Hulusi Derici kızının cinsel hayatıyla ilgili açıklamaları için “Böyle konularla değil müziğinle gündeme gel. Bunlar Türk aile yapısına ters” dediği iddia edilmişti.

Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı! - Resim : 3

İrem Derici ise basında çıkan haberlerle ilgili olarak sosyal medya hesabından, "Babamın benim kulağımı çektiğiyle alakalı haberlerin ne denli absürt olduğunu, kendisinin yıllar önce yaptığı ve inanılmaz ses getiren bir kampanyanın görselleriyle anlatayım" deyip reklamcı babasının bir marka ile yaptığı çalışmayı paylaşmıştı.

Instagram hesabında 7 milyonu aşkın takipçisi bulunan İrem Derici, takipçileriyle soru cevap yaptı. 

Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı! - Resim : 6

 

Yine verdiği yanıtlarla olay olan Derici'ye gelen seks sorusu ise güldürdü. Bir takipçisi İrem Derici'ye "Seks her yaşta önemli mi" diye sordu. 

Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı! - Resim : 8

Derici, Haydan Dümen'in fotoğrafını paylaşarak 'Hatta kalın lütfen aktarıyorum' notunu düştü.

"Aşkımdan geberdim bütün yaz, ruhunuz duymadı"

'Şimdiye kadar hiç kimsenin bilmediği aşkın oldu mu? sorusuna ise İrem Derici'nin verdiği,

"Oldu. Ben ne kadarını verirsem o kadarını biliyorsunuz. Ruhunuz duymadı, ben aşkımdan geberdim bütün yaz" yanıtı şoke etti.

Mastürbasyon itirafıyla gündem olan İrem Derici'den seks yanıtı! - Resim : 10