Cinsel istismar suçundan yargılanıyordu! Ünlü futbolcudan çok konuşulacak itiraf!

Bir kadına cinsel saldırıda bulunduğu iddiasıyla tutuklanarak cezaevine gönderilen Brezilyalı futbolcu Dani Alves, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Brezilyalı futbolcu ilk ifadesinde yalan söylediğini itiraf etti. Futbolcu, 23 yaşındaki kadınla cinsel ilişkiye girdiğini kabul ederken bu durumun karşı tarafın rızasıyla gerçekleştiğini belirtti.

Cinsel istismar suçundan yargılanıyordu! Ünlü futbolcudan çok konuşulacak itiraf!

Sevilla, Barcelona, PSG başta olmak üzere birçok kulüpte forma giyen Brezilyalı futbolcu Dani Alves, İspanya'nın Barselona kentinde diskoda bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlananmıştı. 20 Ocak'ta tutuklanan ve yaklaşık 3 aydır cezaevinde bulunan Brezilyalı futbolcu  ikinic kez hakim karşısına çıktı. 

Cinsel istismar suçundan yargılanıyordu! Ünlü futbolcudan çok konuşulacak itiraf! - Resim : 1

EŞİNE KORUMAK İÇİN YALAN SÖYLEMİŞ

İspanyol haber ajansı EFE'nin mahkeme kaynaklarına dayandırarak verdiği haberde Alves, "eşine karşı sadakatsizliğini gizlemek ve eşini korumak için ilk verdiği ifadede yalan söylediğini" belirtti.

Alves, mart ayı ortasında evliliğini sonlandıracağını açıklayan eşi Joana Sanz'ı halen sevdiğini dile getirdi.

CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİĞİNİ KABUL ETTİ

Brezilyalı futbolcu, kendisini cinsel saldırıyla suçlayan 23 yaşındaki kadınla cinsel ilişkiye girdiğini ilk defa kabul etse de bunun bir saldırı olmadığını, karşı tarafın rızasıyla gerçekleştiğini savundu.

Alves, şimdiye kadar polise ve mahkemeye verdiği üç farklı ifadede direkt olarak cinsel ilişki olduğunu inkar etmişti.

Mahkemeden bir kez daha tutuksuz yargılanmayı talep eden Alves ile ilgili karar henüz verilmedi.

Cinsel istismar suçundan yargılanıyordu! Ünlü futbolcudan çok konuşulacak itiraf! - Resim : 2

NE OLMUŞTU?

Barselona kentindeki bir diskoda 30 Aralık 2022 gecesi 23 yaşındaki bir kadına cinsel saldırıda bulunmakla suçlanan Alves, 20 Ocak'ta Meksika'dan Barselona'ya geldikten sonra gözaltına alınmış ardından çıkartıldığı mahkemede hakimin kararıyla kefaletsiz tutuklanmıştı.

İfadelerini üç kez değiştiren 39 yaşındaki Alves, bulunduğu Brains 1 cezaevinden güvenlik gerekçesiyle 23 Ocak'ta Brains 2 cezaevine nakledilmişti.

Cinsel istismar suçundan yargılanıyordu! Ünlü futbolcudan çok konuşulacak itiraf! - Resim : 3

İspanya'daki mevcut yasalara göre Alves'in 1 ila 12 yıl hapis cezası alma ihtimali bulunuyor.

Kariyerinde Sevilla, Barcelona, Juventus, Paris Saint-Germain ve Sao Paulo gibi takımlarda oynayan Alves'in, cinsel saldırı suçlamasıyla Barselona'da tutuklanmasının ardından son olarak forma giydiği Meksika ekibi UNAM'daki sözleşmesi feshedilmişti.