Cinsel organına estetik yaptıran genç model yoğun bakımlık oldu! 'Pişman değilim' dedi!

Cinsel organını beğenmediği için estetik yaptırma kararı alan genç İngiliz model, ölümden döndü. Yaşadığı operasyon sonrası enfeksiyon kapan model, yoğun bakıma alındı. Tedavisinin ardından hayati tehlikeyi atlatan genç kız, taburcu olduktan sonra 'Cinsel hayatım artık daha iyi' dedi.

Cinsel organına estetik yaptıran genç model yoğun bakımlık oldu! 'Pişman değilim' dedi!

İngiltere'de yaşayan 21 yaşındaki Dellie Isla isimli model, cinsel organının görüntüsünden memnun olmadığı için estetik operasyon yaptırmaya karar verdi. Ameliyata alınan genç model, kendisine 6 bin sterline patlayan ameliyatı sonrası eve döndü. 

Evinde fenalaşan Dellie, yere yığıldı ve ambulansla apar topar hastaneye götürüldü. Hastanedeki kontrollerin ardından enfeksiyon kaptığı saptanılan genç model, yoğun bakıma alındı. 

10 gün yoğun bakımda kalan Dellie, adeta ölümden döndü. Tedavisi tamamlanan genç model, 'Pişman değilim' dedi. Neredeyse hayatını kaybedecek noktaya gelen genç kız, yaşananlara rağmen cinsel yaşamının çok daha kaliteli hale geldiğini söyledi. Yaşadığı sürecin sancılı geçtiğini açıklayan Dellie, doktorlar sayesinde hayatta kaldığını anlattı.

Cinsel organına estetik yaptıran genç model yoğun bakımlık oldu! 'Pişman değilim' dedi! - Resim : 1

Cinsel organına estetik yaptıran genç model yoğun bakımlık oldu! 'Pişman değilim' dedi! - Resim : 2

Cinsel organına estetik yaptıran genç model yoğun bakımlık oldu! 'Pişman değilim' dedi! - Resim : 3

Cinsel organına estetik yaptıran genç model yoğun bakımlık oldu! 'Pişman değilim' dedi! - Resim : 4