Bahçede asılı bulundu

Kadın olarak doğduktan 25 yıl sonra cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olan şahıs, arkadaşıyla yaşadığı evin arka bahçesinde asılı olarak bulundu. Şahsın, intihar ettiği belirlendi.

Bahçede asılı bulundu

İngiltere Northwich'te yaşayan 25 yaşındaki Max Cresham bir kadın olarak doğdu. Ancak geçtiğimiz yıl kendisini bir erkek gibi hissettiğini söyleyerek cinsiyet değiştirmeye karar verdi. Ameliyat öncesinde hormon ilaçları almaya başladı. Ardından ameliyatının ilk aşaması gerçekleşti.

Max, ameliyatın ardından deprasyon ilaçları da kullanmaya başladı. Göğüs dokusunun çıkarılmasının ardından psikolojik durumu kötüye giden genç adam, arkadaşıyla birlikte yaşadığı evin arka bahçesinde kendisini asarak yaşamına son verdi.

Ev arkadaşı Keira Kilgallen tarafından cansız bedeni bulunan genç adamın ölümüne dair yapılan araştırmada aldığı psikolojik değerlendirmede intihara meyilli herhangi bir bulguya rastlanmadığı açıklandı.

Max'in annesi Wendy Cresham, çocuğuna bir yıl önce endişe ve depresyon teşhisi konulduğunu söyledi. Ameliyatının ardından Max'in mutsuz olmadığını belirten annesi, evde sıkışmış hissettiğini ifade etti.

Çocuğunun neşe dolu bir insan olduğunu söyleyen Wendy Cresham, kendisini son gördüğünde de birlikte yemek yediklerini ancak hiçbir sorun görmediğini ifade etti.

Mahkeme, uzmanların Max hakkındaki görüşlerinin ve yapılan incelemelerin ardından olayın intihar olduğuna karar verdi.