'Çıplak gezen adam' mahkemeye de çıplak geldi! Sokaklarda kıyafetsiz gezmek suçundan birçok kez para cezasına çarptırılmıştı!

Natürist olduğunu iddia ederek sokaklarda çırılçıplak gezen adama bu sebepten dava açılmıştı. 29 yaşındaki bilgisayar bilimcisi genç adam defalarca para cezasına çarptırılmıştı, mahkemeye de çıplak bir şekilde gelmeyi tercih etti.

'Çıplak gezen adam' mahkemeye de çıplak geldi! Sokaklarda kıyafetsiz gezmek suçundan birçok kez para cezasına çarptırılmıştı!

İspanya'da natürist olduğunu iddia eden Alejandro Colomar isimli 29 yaşındaki genç adam, sokaklarda çıplak bir şekilde dolaşmayı tercih ettiği için defalarca para cezasına çarptırıldı. Suçlamalar sebebiyle açılan mahkemeye katılmak için gelen Colomar, oraya da çıplak gitti. Alejandro Colomar, İspanya'nın Valensiya sokaklarında birden fazla kez çırılçıplak halde dolaştığı için 3.000 euro para cezasına çarptırılmıştı ve bu cezalar tekrarlandı.

'Çıplak gezen adam' mahkemeye de çıplak geldi! Sokaklarda kıyafetsiz gezmek suçundan birçok kez para cezasına çarptırılmıştı! - Resim : 1

Çıplak bir şekilde gezmenin yasa dışı olmadığını iddia eden ve kendini çıplak olarak ilan eden Colomar, 27 Eylül Salı günü çıplak bir şekilde gezdiği için aldığı çok sayıda para cezasına itiraz etmek amacıyla adliyeye de tamamen soyunmuş halde geldi. Polis uzun çabalar sonucunda Colomar'ı binaya girmeden önce kıyafet giymeye ikna etti.

Mahkemede kendini savunan genç adam, çıplak olarak gezmesinin kimse için bir sorun teşkil etmediğini, sadece polislerin bu durumu sorun olarak gördüğünü söyledi. Polislerin her dışarı çıktığında kendisini durduğunu öne sürdü. Natürist bir yaşam sürdürdüğünü ileri süren Colomar, bedensel ve zihinsel olarak çıplak ve şeffaf yaşamayı tercih ettiğini söyledi. 

'Çıplak gezen adam' mahkemeye de çıplak geldi! Sokaklarda kıyafetsiz gezmek suçundan birçok kez para cezasına çarptırılmıştı! - Resim : 2

Bir Amerikan bilişim güvenlik firmasında bilgisayar bilimcisi olarak uzaktan çalışan Colomar, yaptığı araştırmaların sonucunda kendisini çıplak dışarı çıkmaktan alıkoyan bir yasa olmadığını da keşfetti. Genç adam içinde olduğu durumu haklarının ihlali olarak görüyor ve kendisini durdurmak isteyenlere karşı kendini savunmayı planlıyor.

Yasadaki bazı belirsizlikler de buna olanak tanıyor çünkü bazı bölgelerde çıplaklıkla ilgili kurallar netleştirilmiş değil. Colomar'ın avukatı bunun para cezalarından bazılarının düşürülmesi için kendilerine olanak tanıdığını ancak davanın hala devam ettiğini açıkladı.

'Çıplak gezen adam' mahkemeye de çıplak geldi! Sokaklarda kıyafetsiz gezmek suçundan birçok kez para cezasına çarptırılmıştı! - Resim : 3

'Çıplak gezen adam' mahkemeye de çıplak geldi! Sokaklarda kıyafetsiz gezmek suçundan birçok kez para cezasına çarptırılmıştı! - Resim : 4