Çırak filmi konusu ne, oyuncuları kim? Çırak filmi hangi ülke yapımı?

Martin Campbell tarafından yönetilen, senaryosunu Richard Wenk'in yazdığı Çırak filmi bu alkşam tv'de ilk kez Show Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor. Maggie Q, Michael Keaton ve Samuel L. Jackson'ın oynadığı Çırak filmi konusu ne, oyuncuları kim? Çırak filmi hangi ülke yapımı?

Çırak filmi konusu ne, oyuncuları kim? Çırak filmi hangi ülke yapımı?

Ünlü oyuncular Maggie Q, Michael Keaton ve Samuel L. Jackson'ın başrolünü paylaştığı Çıraj filmi bu akşam izleyii karşısına çıkıyor. Filmin yönetmen koltuğunda Martin Campbell otururken, senaryosunu Richard Wenk kaleme aldı. 2021 yapımı aksiyon gerilim türündeki film ile ilgili detaylar merak konusu oldu. Kimi sinemasever, filmi orijinal adı olan The Protégé olarak aratıyor. Peki, Çırak filmi konusu ne, oyuncuları kim? Çırak filmi hangi ülke yapımı? İşte detaylar...

ÇIRAK FİLMİ KONUSU NE?

Anna ve Rembrandt, gizemli bir geçmişe sahip olan dünyanın en önde gelen suikastçılarından ikisidir. Yıllarca iki suikastçı yüksek profilli sözleşmeler için rekabet eder. Ancak Anna'nın akıl hocası olan Moody'nin öldürülmesi, işlerin karışmasına neden olur.

Çırak filmi konusu ne, oyuncuları kim? Çırak filmi hangi ülke yapımı? - Resim : 1

ÇIRAK FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Maggie Q

Samuel L. Jackson

Michael Keaton

David Rintoul

Patrick Malahide

Ray Fearon

Ori Pfeffer

Tudor Chirila

Velizar Binev

George Pistereanu

Madalina Anea

Jack Derges

Gamba Cole

Phong Giang

Çırak filmi hangi ülke yapımı?

Orijinal adı The Protégé olan film, 20 Ağustos 2021'de ABD'de gösterime girdi. Türkiye'de tv'de ilk kez gösterilecek film, ABD yapınmıdır. Filmin çekimleri Vietnam'da gerçekleşti.