8 yaşındaki Nur'un korkunç ölümü

8 yaşındaki kız üç yaşındaki erkek kardeşiyle oynadığı sırada evinin yakınındaki çitlere sıkıştı. Talihsiz kız o sırada eşek arıları tarafından 65 kez sokulunca zehirlenmeye bağlı olarak hayatını kaybetti.

8 yaşındaki Nur'un korkunç ölümü

Malezya'da 8 yaşındaki Nur Nazihah Mohd Sabri, 3 yaşındaki erkek kardeşi ve arkadaşlarıyla evlerinin yakınındaki tepede oynamaya gitti. O sırada arıların saldırısına uğrayan çocuklar hep birlikte kaçmaya başladı.

8 yaşındaki Nur ise talihsiz bir şekilde olay yerindeki çitlere sıkıştı. Vücudunda 65 arı sokması olduğu tespit edilen Nur, kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Malezya'nın Terengganu eyaletine bağlı Dungan kentinde meydana gelen olayla ilgili olarak konuşan Dr. Nor Azimi Yunus, küçük kızın trajik bir şekilde hayatını kaybettiğini ifade ederek, "Eşekarısı sokmaları tarafından salınan toksinlerin iç organ yetmezliği nedeniyle öldü" dedi.

Nur'un acılı annesi ise, bölgede çok sayıda eşek arısı olmasından dolayı çocuklarını defalarca uyardığını ancak yine de bu talihsiz durumu yaşadıklarını belirtti.