Civcivleri canlı canlı tavaya atıp üzerine baharat döküp kızarttı. Hayvan hakları savunucuları ayağa kalktı

ABD’nin bir eyaleti olan Kentucky’de üniversite öğrencisi, canlı civcivlerin üzerine baharat döküp tavada kızartırken o anları videoya aldı. Sosyal medyada yayılan video hayvan hakları savunucuları tarafından izlendi ve ayaklanmaya neden oldu. Söz konusu ayaklanmanın ardından üniversite öğrencisi hakkında soruşturma başlatıldı.

Civcivleri canlı canlı tavaya atıp üzerine baharat döküp kızarttı. Hayvan hakları savunucuları ayağa kalktı

ABD’nin Kentucky eyaletinde yer alan Louisville Üniversitesi’nden bir öğrenci canlı civcivlerin üzerine baharat döküp tavada kızarttı. O anları kayda alarak sosyal medyada paylaştıktan sonra video yayıldı.

Civcivleri canlı canlı tavaya atıp üzerine baharat döküp kızarttı. Hayvan hakları savunucuları ayağa kalktı - Resim : 1

 SAVUNUCULAR AYAKLANDI

Hayvan hakları savunucularına kadar ulaşan video ayaklanmaya neden oldu. Söz konusu ayaklanmaların ardından öğrenci verdiği ifadede civcivlerin robot olduğunu ifade etse de kimse buna inanmadı.

Civcivleri canlı canlı tavaya atıp üzerine baharat döküp kızarttı. Hayvan hakları savunucuları ayağa kalktı - Resim : 2

ÜNİVERSİTE YÖNETİMİ BİLDİRİ YAYINLADI 

Louisville Üniversitesi, Cumartesi günü öğrencinin eylemlerini reddeden ve olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü doğrulayan bir bildiri yayınladı. Açıklamada , "Bir UofL öğrencisiyle ilgili kampüs dışı bir olaydan ve hayvanlara eziyet edildiği iddia edilen eylemlerden haberdarız. "Böyle olaylarla ilgili raporları çok ciddiye alıyoruz. Bu kampüs dışı olayı duyduktan sonra, üniversite ilgili tüm bilgileri daha fazla araştırma yapılması için derhal ilgili makamlara ilettik.” İfadelerini kullandı. Poliseler öğrenciyle ilgili soruşturma başlattı.